Neler Yeni

Kazıklanmayın 1. Bölüm

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Adam tüm özelliklerini 5500XT'nin özeliklerini girmiş yanlış sayı yazma olsa 6GB vram yazardı ama 4 gb vram yazmış o kadar yanlış yapacak ise kontrol edip göndersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakaret ettiğim yok bu direkt kazıklamaktır ve kazıkçı bir adama bile karaktersiz dediğimden duyar kasılıyorum.
Karaktersiz bir hakaret değilse, devam edin hocam ne diyeyim. Bu tarz şeyleri saygı çerçevesinde paylaşmak daha doğru olur. Bunu belirtmek istiyorum sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen de haklisin ama konu acicak kadar gerekli bir sey degil ve karaktersiz demek de dogru degil
Ben de tam olarak bu sebepten dolayı yazdım. Yani arkadaşın bu konuyu açıp karaktersiz demesi yüzünden.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
1605433235513.png

1605433265097.png

Marazzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Maraazzz
Kazıklanmayın 1. bölümünde insanları para uğruna üzmeyi planlayan ya da karaktersizlikleriyle öne çıkan 2. el ilanları paylaşacağım.
Hafif bir başlangıç olması adına bunu atıyorum.
Ulan çakal o ilanın sahibi benim sen kim köpeksin ki benim karakterimi sorguluyorsun az önce kaliteli bi insan bana msj atti kardeşim bu imandan dolayi linç yiyorsun diye doğru dürüst uyardı teşekkür ediyorum ona evet 5500xt yazmışım ama bilerek degil satılık olan o kartı 5600xt bi daha bilip bilmeden yorum yapma aslanım sen daha kazık yememişsin belliki

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom