E neden 5500 xt yazmis?fotodaki 5600xt zaten
5600XT olsa bile yine yüksek fiyat vermiş.Adam belki yanlışlıkla 5600Xt yerine 5500Xt yazmış olabilir. Görsel ve özellikler 5600XT'ye ait. Böyle özellikle bu ilanı arayıp baltalamaya neden gerek duydun bilmiyorum.
Gidip sordun mu mesela 5600XT mi 5500XT mi diye. Bence sormadın aa dedin bana ekmek çıktı, gidip foruma yazayım. Önyargılı olmayın, gerçeği öğrenin ondan sonra paylaşın.
1350tl ye i5 8400 satıyorlar bizim burdaŞahsen sahibinden letgo gibi sitelerden herhangi bişey almaya korkar hale geldim bide üzerine 1 2 yıllık eşyalara bile adamlar sıfırından 200 300 TL az yazıyor şaka gibi ya özellikle işlemci ve ekran kartlarında durum böyle
Kazıklanmayın 1. bölümünde insanları para uğruna üzmeyi planlayan ya da karaktersizlikleriyle öne çıkan 2. el ilanları paylaşacağım.
Hafif bir başlangıç olması adına bunu atıyorum.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Alın bu da size cevabı. Gereksiz bir konu olmuş yani.Adam belki yanlışlıkla 5600Xt yerine 5500Xt yazmış olabilir. Görsel ve özellikler 5600XT'ye ait. Böyle özellikle bu ilanı arayıp baltalamaya neden gerek duydun bilmiyorum.
Gidip sordun mu mesela 5600XT mi 5500XT mi diye. Bence sormadın aa dedin bana ekmek çıktı, gidip foruma yazayım. Önyargılı olmayın, gerçeği öğrenin ondan sonra paylaşın.
Tamam da bu burada kazıklanmayın diye konu açacak değil. Satıcıyı savunmuyorum, buraya paylaşım yapan kişinin önyargısını ve boş konu açmasını sorguluyorum.5600XT olsa bile yine yüksek fiyat vermiş.
5600XT bile olsa pahalıAdam belki yanlışlıkla 5600Xt yerine 5500Xt yazmış olabilir. Görsel ve özellikler 5600XT'ye ait. Böyle özellikle bu ilanı arayıp baltalamaya neden gerek duydun bilmiyorum.
5500XT yazması yanlış olmuş benim yapacağım bir şey yok.
Evet pahalı ama abartılacak kadar değil. Yani burada böyle paylaşım yaptıracak kadar değil. Adam ilana koyarken de 0 olduğunu belirtmiş. Linçlemeye gerek yok yani.5600XT bile olsa pahalı
2800 üstü olmamalı
Senin yapacağın şey şu, buraya konu açmadan, buyrun sorun demeden önce kendin sor ki gerçeğini öğren.5500XT yazması yanlış olmuş benim yapacağım bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ram-256gb-ssd-3-yil-garantili-877080016/detay bu da var mesela
2400 TL'ye de satılmıştı zaten o yüzden diyorum 1100TL her yerde bulunabilecek bir şey değil.Senin yapacağın şey şu, buraya konu açmadan, buyrun sorun demeden önce kendin sor ki gerçeğini öğren.
Yapacağın şey milleti linçlemek olmasın. Benim yaptığım sorup ondan sonra paylaşabilirdin. Adamın günahını aldınız o kadar bu hoş bir durum değil. Şimdi linç yerim kesin de, neyse.