Neler Yeni

KB-R96 Hesap Makinesi Açma Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emir osmanoglu
Arkadaşlar KB-R96 klavye aldım 2 adet birini sıfır diğerini ikinci el aldım. Farklı pc ve laptolparda kullanılıyor ve ikisinde de aynı sorunla karşılaşıyorum. Cihaza taktığımda kendi kendine hesap makinesi açıyor ve herhangi bir tuşa basmıyorum. Pc açıyorum bekliyorum ve açmaya başlıyor 10-15 tane açıyor arka arkaya kapatmasam açmayada devam edecek. Oyun oynarken arka planda bir sürü hesap makinesi açmış bir şekilde buluyorum. Sorunu bir türlü çözemedim. Farklı klavye takıyorum ama böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Aldığım klavyeleri farklı laptop ve pc lerde denedim hepsinde aynı sorunu yaşadım. Macro atamalarına baktım her hangi bir tuşa atama yapılmamış ki zaten tuşa basmadan kendi kendine açıyor. Sorunu çözen bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba ?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Rüveyda Akın
Sorun çok bariz. Klavye kronik sorunlu. Rampage marka klavye almışsın. Tüm ürünlerinde kronik sorun mevcut. Klavye kendi kendine çeşitli tuşlara basıyor. Hesap makinesi açma kısayolu CTRL + P olduğundan bu iki tuşa basıyordur muhtemelen. Benzerini ben de yaşamıştım yıllar önce o markadan aldığımda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emir osmanoglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun çok bariz. Klavye kronik sorunlu. Rampage marka klavye almışsın. Tüm ürünlerinde kronik sorun mevcut. Klavye kendi kendine çeşitli tuşlara basıyor. Hesap makinesi açma kısayolu CTRL + P olduğundan bu iki tuşa basıyordur muhtemelen. Benzerini ben de yaşamıştım yıllar önce o markadan aldığımda.
Aslında klavye testini açıyorum o şekilde de deniyorum, bir tuşa basılmadan hesap makinesini yine açıyor yada takılı kaldığı için mi bilmiyorum her hangi bir işlem yapmadan yine açıyor. 2 klavyemde de aynı sorun var anlamadım nasıl olabiliyor. yorumlarına vs bakıp almıştım hiç duymadığım bir sorun. Sorunu çözemedin sende sanırım değişime mi gittin sonunda ?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Rüveyda Akın
Aslında klavye testini açıyorum o şekilde de deniyorum, bir tuşa basılmadan hesap makinesini yine açıyor yada takılı kaldığı için mi bilmiyorum her hangi bir işlem yapmadan yine açıyor. 2 klavyemde de aynı sorun var anlamadım nasıl olabiliyor. yorumlarına vs bakıp almıştım hiç duymadığım bir sorun. Sorunu çözemedin sende sanırım değişime mi gittin sonunda ?
Hayır yeni klavye aldım değişime gitsen ne olcak ürün kronik sorunlu olduğundan o da aynı sorunu yaşayacak ben Rampage markasını 2017-2018'den sonra bıraktım. Şuan Redragon Fizz kullanıyorum, bir buçuk yıl olacak halen daha taş gibi çok şükür. Kedim bile işemişti üstüne ama bana mısın demedi. Allah nazarlardan korusun :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emir osmanoglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır yeni klavye aldım değişime gitsen ne olcak ürün kronik sorunlu olduğundan o da aynı sorunu yaşayacak ben Rampage markasını 2017-2018'den sonra bıraktım. Şuan Redragon Fizz kullanıyorum, bir buçuk yıl olacak halen daha taş gibi çok şükür. Kedim bile işemişti üstüne ama bana mısın demedi. Allah nazarlardan korusun :)
:D tamamdır bende dediğin markaya bakarım bi kaç markada araştırıp onlara yöneleyim teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,074
Üyeler
165,112
Son üye
befete37
Top Bottom