BirkanMrt37
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Birkan Murat Özcan
- Bütçe
- 3500
Arkadaşlar ben bundan yaklaşık 8-9 gün önce KC3000 aldım ve açıkçası çok pişmanım. Bilgisayarımda gen3 500 GB DRAM'siz bir M.2 varken yaşamadığım performans kayıplarını ve FPS düşmelerini bu SSD ile maalesef yaşamaya başladım. Temiz kurulum, driver vs her şeyi denedim ancak sonuç alamadım. GPU kullanımı oyun sırasında %0'a düşüyor ve FPS düşmesi yaşıyorum.
Şimdi sizlerden hem Windows işletim sistemimi kurabileceğim hem de oyunlarda sıkıntısız bir şekilde oyun oynayabileceğim 1TB DRAM'e sahip ve gen4 teknolojisine sahip bir M.2 tavsiyesi bekliyorum. Neden böyle bir sorun yaşadım bilmiyorum ve yeni alacağım M.2'de de böyle bir sorun olur mu diye korkmuyor değilim. Bu arada anakartım gen4 teknolojisini destekliyor.
Şimdi sizlerden hem Windows işletim sistemimi kurabileceğim hem de oyunlarda sıkıntısız bir şekilde oyun oynayabileceğim 1TB DRAM'e sahip ve gen4 teknolojisine sahip bir M.2 tavsiyesi bekliyorum. Neden böyle bir sorun yaşadım bilmiyorum ve yeni alacağım M.2'de de böyle bir sorun olur mu diye korkmuyor değilim. Bu arada anakartım gen4 teknolojisini destekliyor.