official__3449
80+
- Reaksiyon skoru
- 134
Kedi sahiplendim kum mama vs herşeyin en iyisini aldım. kuma yapacağına halıya yapıyor tuvaletini. bunu nasıl tuvalete alıştırabilirim
Kedi sahiplendim kum mama vs herşeyin en iyisini aldım. kuma yapacağına halıya yapıyor tuvaletini. bunu nasıl tuvalete alıştırabilirim
2 yaşında hocamYavru mu hocam , yaşı var mı ?
yok hayır kuma koyunca kumdan çok korkuyor ne yapsam kuma koyamıyorumKakasını kuma götürmeyi denediniz mi?
Yavru alacaktın sokaktan aldıysan sal geri kediyi2 yaşında hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hayır kuma koyunca kumdan çok korkuyor ne yapsam kuma koyamıyorum
1 yıldır binada besliyoruz zaten sürekli eve gelip gidiyo temelli aldım eveYavru alacaktın sokaktan aldıysan sal geri kediyi
Kumdan aşırı derecede korkuyo normalmi bi durummu bu.ne yapsam yapiyim kuma oturtamıyorumSokaktan ya da başka birinden sahiplendiysen , stres yaptığı için öyle yapabiliyor olabilir hocam. Alalı ne kadar oldu bilmiyorum ama 2-3 güne ortama ve size alışacaktır ve yapmayı bırakacaktır diye düşünüyorum. Eğer şayet kucağınıza alabiliyorsanız kuma patilerini sürtmeyi deneyebilirsiniz.
Diğer arkadaşın da söylediği gibi halının üzerindeki kakayı alıp kum kabına koymayı deneyebilirsin. Onun dışında size kendini sevdiriyor mu ? , Hala alışma evresinde olabilir. Koltukların arkalarında saklanıyorsa ya da bir yerlere giriyorsa bu alışmadığı anlamına gelebilir , 1 hafta kadar size alışması için izin verin hala daha devam ediyorsa herhangi bir hastalığı olabilir. Bir veterinere danışmanız daha iyi olur. Bu arada dişi mi erkek mi ? kısır mı ? Eğer erkekse ve kısır değilse çiftleşmek için etrafa kokusunu da bırakıyor olabilir. (yalnız bu koku bırakma olayı dışkı değil çiş şeklinde olmalı , dışkısını yapıyorsa yukarıdaki söylediklerim geçerlidir.)1 yıldır binada besliyoruz zaten sürekli eve gelip gidiyo temelli aldım eve
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kumdan aşırı derecede korkuyo normalmi bi durummu bu.ne yapsam yapiyim kuma oturtamıyorum
Evde haz etmeği birisi varsa yapabilirKedi sahiplendim kum mama vs herşeyin en iyisini aldım. kuma yapacağına halıya yapıyor tuvaletini. bunu nasıl tuvalete alıştırabilirim