Beyfendiiii6
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 17,513
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk oyle diyince olmuyor yaanneni ikna et
Knk oyle diyince olmuyor yaanneni ikna et
Kral, kedi alıyorsunuz. Godzilla mı bu.Knk perdeleri yirtacagini kanepelere saldiracagini dusunuyor
Tesekurler dostum yardimci oldugun icinKral, kedi alıyorsunuz. Godzilla mı bu.
Gerekirse odandan çıkartmazsın, zaten annen "anne" olduğu için istemese bile bağlanır ona.
Edit : Abdullah'ın dediği Russian Blue'dur
Aslında kendini ve anneni bu konuda çok kastırmaya gerek yok. Herkesin dediği gibi 1 2 gün annen büyük ihtimal tiksinecek. Ama günler aylar geçti mi alıştığı görüceksin. Scottish Fold bu kedi türleri ne kadar tüylü gözüksede fazla tüy dökmezler bu kedi türünden alabilirsin.Knk oyle diyince olmuyor ya
Dostum ilk kedini yavru al eve getir ailenin alışması daha kolay oluyorMerhaba dostlar kendim kedileri çok severim ve sahiplenmek istiyorum ama annem seviyor ama uzakdan sevmeyi tercih ediyor. Ben onu nasil ikna ederim ve onere bileceginiz kedi turu varmi
Bende oyle yapmayi planliyorumDostum ilk kedini yavru al eve getir ailenin alışması daha kolay oluyor
Darisi basimaBenim annem de evde kedi istemiyordu, sonra iş yerinin önünde bir kedi doğurmuş, sütünü içsin diye birkaç hafta bekledik ve aldık, annem gördükten sonra gerçekten çok sevdi, şimdi o kediyle oynuyorlar.
British Shorthair kardeşim bilmiyorum bir kediye bu kadar verir misin ama bu kedinin tüy dökülme sorunu yok.Merhaba dostlar kendim kedileri çok severim ve sahiplenmek istiyorum ama annem seviyor ama uzakdan sevmeyi tercih ediyor. Ben onu nasil ikna ederim ve onere bileceginiz kedi turu varmi
Hocam 6 aydan eski konulara yeni mesaj yazmak yasak moderatorler gorurse size uyari verecektir g.o simdidenZor bir durum ama kedi eve gelene kadar zor sonrası anne içinde emin ol çok güzel olacak hatta kediye senden daha iyi bakacakGeçenlerde bende yavru kedi sahiplenmeyi www.patisayfasi.com adresinden yaptım.