Neler Yeni

Kedi sahiplenme

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kedi besleyen birisi olarak şunu diyebilirim direkt al eve götür annen kısa sürede aşık olur zaten ona :) kıl tüy dökme konusu önemli benim kedim ankara kedisi ve aşırı tüy döküyor tüy dökmeyen koyu renkli bir kedi sahiplenmeni öneririm. Cinsini hatırlamıyorum şuan duman renkli kediler tüy dökmüyor denilecek kadar az tüy dökmektedir

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Knk perdeleri yirtacagini kanepelere saldiracagini dusunuyor
Kral, kedi alıyorsunuz. Godzilla mı bu.
Gerekirse odandan çıkartmazsın, zaten annen "anne" olduğu için istemese bile bağlanır ona.

Edit : Abdullah'ın dediği Russian Blue'dur

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Kral, kedi alıyorsunuz. Godzilla mı bu.
Gerekirse odandan çıkartmazsın, zaten annen "anne" olduğu için istemese bile bağlanır ona.

Edit : Abdullah'ın dediği Russian Blue'dur
Tesekurler dostum yardimci oldugun icin

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emir Artık
Knk oyle diyince olmuyor ya
Aslında kendini ve anneni bu konuda çok kastırmaya gerek yok. Herkesin dediği gibi 1 2 gün annen büyük ihtimal tiksinecek. Ama günler aylar geçti mi alıştığı görüceksin. Scottish Fold bu kedi türleri ne kadar tüylü gözüksede fazla tüy dökmezler bu kedi türünden alabilirsin.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Merhaba dostlar kendim kedileri çok severim ve sahiplenmek istiyorum ama annem seviyor ama uzakdan sevmeyi tercih ediyor. Ben onu nasil ikna ederim ve onere bileceginiz kedi turu varmi
Dostum ilk kedini yavru al eve getir ailenin alışması daha kolay oluyor

Çınar Yaşar

80+ Gold
Benim annem de evde kedi istemiyordu, sonra iş yerinin önünde bir kedi doğurmuş, sütünü içsin diye birkaç hafta bekledik ve aldık, annem gördükten sonra gerçekten çok sevdi, şimdi o kediyle oynuyorlar.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Benim annem de evde kedi istemiyordu, sonra iş yerinin önünde bir kedi doğurmuş, sütünü içsin diye birkaç hafta bekledik ve aldık, annem gördükten sonra gerçekten çok sevdi, şimdi o kediyle oynuyorlar.
Darisi basima

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Merhaba dostlar kendim kedileri çok severim ve sahiplenmek istiyorum ama annem seviyor ama uzakdan sevmeyi tercih ediyor. Ben onu nasil ikna ederim ve onere bileceginiz kedi turu varmi
British Shorthair kardeşim bilmiyorum bir kediye bu kadar verir misin ama bu kedinin tüy dökülme sorunu yok.

Top Bottom