Neler Yeni

Kedim Bilgisayarımı Bozdu

Katılım
29 Mart 2021
Mesajlar
361
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
Konum
İstanbul
İsim
cihan
İlgilendiği Kategoriler
TEKNONOJİ
Peki neden olur bu olay? Altı üstü bilgisayarı kapattı kedi.
bende de böyle saçma sapan bişi yüzünden oldu benim sistem uzay montaj oyüzden açıkta duruyor bir gün ssd sapitlediğim yerden kaymıştı düzelttim (az bir şey haraket ettirdim sadece) pc yi bi açtım karşıma senin hata çıktı çözemedim sonra format attım bende
 

Furkan Karagülle

80+ Platinum
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
17,081
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,980
Yaş
21
Konum
Amasya, Türkiye
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Katılım
19 Kasım 2022
Mesajlar
225
Bilgisayarımı bozmayan bir kedim kalmıştı o da oldu. Bir kaç ay içinde bilgisayar 3-4 kere bozulur mu ya?
 
Katılım
6 Aralık 2022
Mesajlar
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
Konum
Ankara
İsim
Çağatay Genç
Kankam, benimde ablamın kedisi laptopa şarap dökmüştü o aklıma geldi direk. xd Allahtan sadece klavye bozuldu. Yeni kablosuz klavye almak zorunda kaldım. O yüzden PC leri kedilerden uzak tutun abi ;);)
 

Can...

80+ Platinum
Katılım
14 Mayıs 2020
Mesajlar
11,197
Ders çalışıyordum ve kedim bilgisayarın üstüne çıktı, o sırada güç tuşu düğmesine basılı tuttu ve bilgisayar kapandı, açtığımda ise ilk önce BİOS, sonra ise aşağıdaki görüntü çıktı, depolama birimi olmadığını söylüyor.
Alıntıyı görüntüle
Sana bir tavsiyem var pc yk kapat f12 ye bas boot menüden direkt Windows kurulu ssd ile başlatmayı seç bende de. Benzeri durduk yere oldu böyle açıyordum sonra secure boot kapattım normalde döndü
 

N1GHT

80+
Katılım
20 Temmuz 2022
Mesajlar
453
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Eren
hdd temassızlık yapmış da olabilir donanımdan çok anlamıyorum ama yinede bir bak
 

habbassaka

80+ Silver
Katılım
15 Ekim 2022
Mesajlar
2,108
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,203
İsim
Berk
saçma gelebilir belki ama formattan önce pc kapalıyken hdd söküp takmak işi çözebilir. kedi zıplarken, üzerine basarken eğer soket oynamışsa sadece hdd ön tanımlıyor olabilir boot yapamıyordur.
 
Top Bottom