Ben besleyemiyorum beslesem sanırım hayvan için oynayabileceği bir bölge yapardım Kapı köşelerine iple döşeyenler var oraları tırmalasın diye.feda ettim zaten 1 tane mouse e mi bozdu 1 tanede kulaklığımı kulaklığın kabloları gözüküyor bu arada su taktiği biraz yapıcam umarım yaklaşmaz
Çok şirin kediArkadaşlar biraz garip bir başlık olabilir fakat resimde gördüğünüz arkadaş koltuğumu tırmalara tahtası olarak kullanıyor 2 gün kuzenimin yanında kalmaya gittim kulaklığım kablosunu param parça etmiş kaldırsam bile zıplayıp bi şekilde alıyor monitörümü dişliyor nasıl 1 tıkda olsa uzak tutarım
Benimde kedim vardı pc oynarken sürekli bacağımı cımcırıyordu.Bikere refleks olarak kıçına tekme attım yAlnışlıkla birdaha gelmedi o odaya.Arkadaşlar biraz garip bir başlık olabilir fakat resimde gördüğünüz arkadaş koltuğumu tırmalara tahtası olarak kullanıyor 2 gün kuzenimin yanında kalmaya gittim kulaklığım kablosunu param parça etmiş kaldırsam bile zıplayıp bi şekilde alıyor monitörümü dişliyor nasıl 1 tıkda olsa uzak tutarım
eve bir tanede köpek al hadi sıkıyorsa girsinArkadaşlar biraz garip bir başlık olabilir fakat resimde gördüğünüz arkadaş koltuğumu tırmalara tahtası olarak kullanıyor 2 gün kuzenimin yanında kalmaya gittim kulaklığım kablosunu param parça etmiş kaldırsam bile zıplayıp bi şekilde alıyor monitörümü dişliyor nasıl 1 tıkda olsa uzak tutarım
HAYVANA ŞİDDETE HAYIR SEN NASIL insansın lanBenimde kedim vardı PC oynarken sürekli bacağımı cımcırıyordu.Bikere refleks olarak kıçına tekme attım yAlnışlıkla birdaha gelmedi o odaya.
Arkadaşlar biraz garip bir başlık olabilir fakat resimde gördüğünüz arkadaş koltuğumu tırmalara tahtası olarak kullanıyor 2 gün kuzenimin yanında kalmaya gittim kulaklığım kablosunu param parça etmiş kaldırsam bile zıplayıp bi şekilde alıyor monitörümü dişliyor nasıl 1 tıkda olsa uzak tutarım
Yanıma geliyorduda kediye bi an böyle oyuna odaklanmışım tırmalayınca ayağım çarptı.odaya girmedi bidaha ama kediyle hala aram iyiydi seviyodum ya kedimi zaten bu olaydan 2 yıl kadar sonra rahmetli oldu yaşlıydı zaten.eve bir tanede köpek al hadi sıkıyorsa girsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HAYVANA ŞİDDETE HAYIR SEN NASIL insansın lan
şaka bir yana gelmedimi yanına hiç
İnsan kediye oyun açarKedide gamer olmuş kediyi oyalacak bişi lazım
Gta Türkne açayım kediye oyun olarak![]()