Kedimi nasıl bilgisayardan uzak tutabilirim

Masaya alüminyum folyo ser kedinin çıkabileceği yerlere. Bir daha gelemez

feda ettim zaten 1 tane mouse e mi bozdu 1 tanede kulaklığımı kulaklığın kabloları gözüküyor bu arada su taktiği biraz yapıcam umarım yaklaşmaz
Ben besleyemiyorum beslesem sanırım hayvan için oynayabileceği bir bölge yapardım Kapı köşelerine iple döşeyenler var oraları tırmalasın diye.

Arkadaşlar biraz garip bir başlık olabilir fakat resimde gördüğünüz arkadaş koltuğumu tırmalara tahtası olarak kullanıyor 2 gün kuzenimin yanında kalmaya gittim kulaklığım kablosunu param parça etmiş kaldırsam bile zıplayıp bi şekilde alıyor monitörümü dişliyor nasıl 1 tıkda olsa uzak tutarım
Çok şirin kedi 😊

Naftalin koymayi deneyebilirsin ben motorum için yapmıştım işe yaradı dostum

Arkadaşlar biraz garip bir başlık olabilir fakat resimde gördüğünüz arkadaş koltuğumu tırmalara tahtası olarak kullanıyor 2 gün kuzenimin yanında kalmaya gittim kulaklığım kablosunu param parça etmiş kaldırsam bile zıplayıp bi şekilde alıyor monitörümü dişliyor nasıl 1 tıkda olsa uzak tutarım
Benimde kedim vardı pc oynarken sürekli bacağımı cımcırıyordu.Bikere refleks olarak kıçına tekme attım yAlnışlıkla birdaha gelmedi o odaya.

eve bir tanede köpek al hadi sıkıyorsa girsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde kedim vardı PC oynarken sürekli bacağımı cımcırıyordu.Bikere refleks olarak kıçına tekme attım yAlnışlıkla birdaha gelmedi o odaya.
HAYVANA ŞİDDETE HAYIR SEN NASIL insansın lan
şaka bir yana gelmedimi yanına hiç

türkiye: serbest bırakın

eve bir tanede köpek al hadi sıkıyorsa girsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HAYVANA ŞİDDETE HAYIR SEN NASIL insansın lan
şaka bir yana gelmedimi yanına hiç
Yanıma geliyorduda kediye bi an böyle oyuna odaklanmışım tırmalayınca ayağım çarptı.odaya girmedi bidaha ama kediyle hala aram iyiydi seviyodum ya kedimi zaten bu olaydan 2 yıl kadar sonra rahmetli oldu yaşlıydı zaten.

Geri