Neler Yeni

Kedimi nasıl bilgisayardan uzak tutabilirim

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Masaya alüminyum folyo ser kedinin çıkabileceği yerlere. Bir daha gelemez

Ubydlh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ubeydullah
feda ettim zaten 1 tane mouse e mi bozdu 1 tanede kulaklığımı kulaklığın kabloları gözüküyor bu arada su taktiği biraz yapıcam umarım yaklaşmaz
Ben besleyemiyorum beslesem sanırım hayvan için oynayabileceği bir bölge yapardım Kapı köşelerine iple döşeyenler var oraları tırmalasın diye.

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar biraz garip bir başlık olabilir fakat resimde gördüğünüz arkadaş koltuğumu tırmalara tahtası olarak kullanıyor 2 gün kuzenimin yanında kalmaya gittim kulaklığım kablosunu param parça etmiş kaldırsam bile zıplayıp bi şekilde alıyor monitörümü dişliyor nasıl 1 tıkda olsa uzak tutarım
Çok şirin kedi 😊

cas35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
cas
Naftalin koymayi deneyebilirsin ben motorum için yapmıştım işe yaradı dostum

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar biraz garip bir başlık olabilir fakat resimde gördüğünüz arkadaş koltuğumu tırmalara tahtası olarak kullanıyor 2 gün kuzenimin yanında kalmaya gittim kulaklığım kablosunu param parça etmiş kaldırsam bile zıplayıp bi şekilde alıyor monitörümü dişliyor nasıl 1 tıkda olsa uzak tutarım
Benimde kedim vardı pc oynarken sürekli bacağımı cımcırıyordu.Bikere refleks olarak kıçına tekme attım yAlnışlıkla birdaha gelmedi o odaya.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
eve bir tanede köpek al hadi sıkıyorsa girsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde kedim vardı PC oynarken sürekli bacağımı cımcırıyordu.Bikere refleks olarak kıçına tekme attım yAlnışlıkla birdaha gelmedi o odaya.
HAYVANA ŞİDDETE HAYIR SEN NASIL insansın lan
şaka bir yana gelmedimi yanına hiç

Efe_Tkn

80+ Bronze

türkiye: serbest bırakın

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
"Kendimi nasıl bilgisayardan uzak tutabilirim" diye okudum.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
eve bir tanede köpek al hadi sıkıyorsa girsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

HAYVANA ŞİDDETE HAYIR SEN NASIL insansın lan
şaka bir yana gelmedimi yanına hiç
Yanıma geliyorduda kediye bi an böyle oyuna odaklanmışım tırmalayınca ayağım çarptı.odaya girmedi bidaha ama kediyle hala aram iyiydi seviyodum ya kedimi zaten bu olaydan 2 yıl kadar sonra rahmetli oldu yaşlıydı zaten.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,828