Ben besleyemiyorum beslesem sanırım hayvan için oynayabileceği bir bölge yapardım Kapı köşelerine iple döşeyenler var oraları tırmalasın diye.feda ettim zaten 1 tane mouse e mi bozdu 1 tanede kulaklığımı kulaklığın kabloları gözüküyor bu arada su taktiği biraz yapıcam umarım yaklaşmaz
Çok şirin kediArkadaşlar biraz garip bir başlık olabilir fakat resimde gördüğünüz arkadaş koltuğumu tırmalara tahtası olarak kullanıyor 2 gün kuzenimin yanında kalmaya gittim kulaklığım kablosunu param parça etmiş kaldırsam bile zıplayıp bi şekilde alıyor monitörümü dişliyor nasıl 1 tıkda olsa uzak tutarım
Benimde kedim vardı pc oynarken sürekli bacağımı cımcırıyordu.Bikere refleks olarak kıçına tekme attım yAlnışlıkla birdaha gelmedi o odaya.Arkadaşlar biraz garip bir başlık olabilir fakat resimde gördüğünüz arkadaş koltuğumu tırmalara tahtası olarak kullanıyor 2 gün kuzenimin yanında kalmaya gittim kulaklığım kablosunu param parça etmiş kaldırsam bile zıplayıp bi şekilde alıyor monitörümü dişliyor nasıl 1 tıkda olsa uzak tutarım
eve bir tanede köpek al hadi sıkıyorsa girsinArkadaşlar biraz garip bir başlık olabilir fakat resimde gördüğünüz arkadaş koltuğumu tırmalara tahtası olarak kullanıyor 2 gün kuzenimin yanında kalmaya gittim kulaklığım kablosunu param parça etmiş kaldırsam bile zıplayıp bi şekilde alıyor monitörümü dişliyor nasıl 1 tıkda olsa uzak tutarım
HAYVANA ŞİDDETE HAYIR SEN NASIL insansın lanBenimde kedim vardı PC oynarken sürekli bacağımı cımcırıyordu.Bikere refleks olarak kıçına tekme attım yAlnışlıkla birdaha gelmedi o odaya.
Arkadaşlar biraz garip bir başlık olabilir fakat resimde gördüğünüz arkadaş koltuğumu tırmalara tahtası olarak kullanıyor 2 gün kuzenimin yanında kalmaya gittim kulaklığım kablosunu param parça etmiş kaldırsam bile zıplayıp bi şekilde alıyor monitörümü dişliyor nasıl 1 tıkda olsa uzak tutarım
Yanıma geliyorduda kediye bi an böyle oyuna odaklanmışım tırmalayınca ayağım çarptı.odaya girmedi bidaha ama kediyle hala aram iyiydi seviyodum ya kedimi zaten bu olaydan 2 yıl kadar sonra rahmetli oldu yaşlıydı zaten.eve bir tanede köpek al hadi sıkıyorsa girsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
HAYVANA ŞİDDETE HAYIR SEN NASIL insansın lan
şaka bir yana gelmedimi yanına hiç
İnsan kediye oyun açarKedide gamer olmuş kediyi oyalacak bişi lazım
ne açayım kediye oyun olarakİnsan kediye oyun açar
Gta Türkne açayım kediye oyun olarak