Riley 80+ Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 347 Reaksiyon skoru 190 24 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, bu modemi kullanan arkadaşlardan ricam şurada domain kısmında varsayılan olarak ne yazıyor bana iletebilir misiniz? Bu ayarı kapatmıştım da geri açmak için domain ID kısmını doldurmamı istiyor.
Arkadaşlar merhaba, bu modemi kullanan arkadaşlardan ricam şurada domain kısmında varsayılan olarak ne yazıyor bana iletebilir misiniz? Bu ayarı kapatmıştım da geri açmak için domain ID kısmını doldurmamı istiyor.
Lady-Of-Ice 80+ Gold Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 6,990 Reaksiyon skoru 1,862 24 Aralık 2024 #2 @KYTECHNGAMING
KYTECHNGAMING 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1,071 Reaksiyon skoru 434 24 Aralık 2024 #3 @Riley random olarak istediğini yazabilirsin. ID: R1 Şifre: eQvba7BZ4G8th5DuUqnSxrKg gibi Band Steering 5ghz tercih et kullanmanı tavsiye ederim.
@Riley random olarak istediğini yazabilirsin. ID: R1 Şifre: eQvba7BZ4G8th5DuUqnSxrKg gibi Band Steering 5ghz tercih et kullanmanı tavsiye ederim.
Riley 80+ Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 347 Reaksiyon skoru 190 26 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 KYTECHNGAMING yazmış: @Riley random olarak istediğini yazabilirsin. ID: R1 Şifre: eQvba7BZ4G8th5DuUqnSxrKg gibi Band Steering 5ghz tercih et kullanmanı tavsiye ederim. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim hocam, internette AB gördüm de AB yazdım sanırım ID'nin çok da bir önemi yok değil mi?
KYTECHNGAMING yazmış: @Riley random olarak istediğini yazabilirsin. ID: R1 Şifre: eQvba7BZ4G8th5DuUqnSxrKg gibi Band Steering 5ghz tercih et kullanmanı tavsiye ederim. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim hocam, internette AB gördüm de AB yazdım sanırım ID'nin çok da bir önemi yok değil mi?
KYTECHNGAMING 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1,071 Reaksiyon skoru 434 26 Aralık 2024 #5 Riley yazmış: Teşekkür ederim hocam, internette AB gördüm de AB yazdım sanırım ID'nin çok da bir önemi yok değil mi? Devamı için tıklayın... Çok önemli değil. Ben kendime has kullandığım benzer bir random key ürettim ve örnek attım. Alışkanlığım 24 karakter.
Riley yazmış: Teşekkür ederim hocam, internette AB gördüm de AB yazdım sanırım ID'nin çok da bir önemi yok değil mi? Devamı için tıklayın... Çok önemli değil. Ben kendime has kullandığım benzer bir random key ürettim ve örnek attım. Alışkanlığım 24 karakter.