Keenetic Omni Dsl N300 vs Tenda V12

kaanbsgmz

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1800
Merhaba, Asus N17U modem kullanıyordum, dün gece modem güç kesintileri yaşamaya başladı ve sabah tamamen susmuştu. Yeni modem alacağım bütçeme en uygun Keenetic Omni Dsl N300 ve Tenda V12yi buldum. Bu modemlerden hangisi önerirsiniz yada maksimum 1800 - 1900 TL'ye stabil olan, kablolu kullanımda sorun çıkartmayacak, kopma vs durumları yaşatmayacak bir modem önerebilir misiniz? İnternet hızım 80 mbit VDSL hat.

Keenetic başka seviye Carrier veya Extra modelleri olabilir. Mobil uygulamayla bile kontrol ediliyor. Tenda önermem. Şikayeti çoktu bağlantı kopma vs. Bir buçuk sene carrier kullandım çekim gücü vs. iyi sorun yoktu. Binaya fiber gelince 1000 mbps bağlattım modem 100 mbps olduğu için boşa çıktı şimdi huawei kullanıyorum ama keenetic daha iyiydi öylece kenarda duruyor. Omni modelini önermem almışken wifi 5 destekli olan söylediğim modellere bak.

Son düzenleme:
Keenetic başka seviye Carrier veya Extra modelleri olabilir. Mobil uygulamayla bile kontrol ediliyor. Tenda önermem. Şikayeti çoktu bağlantı kopma vs. Bir buçuk sene carrier kullandım çekim gücü vs. iyi sorun yoktu. Binaya fiber gelince 1000 mbps bağlattım modem 100 mbps olduğu için boşa çıktı şimdi huawei kullanıyorum ama keenetic daha iyiydi öylece kenarda duruyor. Omni modelini önermem almışken wifi 5 destekli olan söylediğim modellere bak.
Carrier satışı yok sanırım hocam şuan göremedim. Extra da şuan ayırabilceğim bütçenin üzerinde kalıyor. Wi-fi çok önemli değil benim için yeter ki kablolu bağlantıda sorun çıkartmasın. Omni wi-fi performansı dışında herhangi bir sorun yaşatır mı ? İdareten TTNET modemi taktım onun wi-fisi bile işimi görüyor.

Carrier satışı yok sanırım hocam şuan göremedim. Extra da şuan ayırabilceğim bütçenin üzerinde kalıyor. Wi-fi çok önemli değil benim için yeter ki kablolu bağlantıda sorun çıkartmasın. Omni wi-fi performansı dışında herhangi bir sorun yaşatır mı ? İdareten TTNET modemi taktım onun wi-fisi bile işimi görüyor.
Kablolu bağlantıda çoğu modem sorun çıkarmaz modemlerin asıl olayı tamamen wifi bana göre türktelekom modemde işinizi görür yeter ki vdsl 100 mbps destekli olsun ikinci el bile alabilirsiniz. Olay wifi kısmında bitiyor çekim kalitesi bağlanılacak cihaz aktarılan hız gibi. Kabloluda bütün modemler aynı veriyi sorunsuz aktarır zaten daha ucuz modemlere bile bakabilirsin airties, zyxel gibi. veya ikinci el alınabilir. Bu bağlamda attığın iki modemde işini görecektir. Ama arkadaşında dediği gibi ileride fiber gelir 1000 mbps bağlatırım dersen tenda bir adım önde ama işe wifi yazılım desteği vs. katarsak keenetic derim.

Geri