Yardım Keenetic Omni Dsl n300 Yardım

Kusura bakmayın geç cevap veriyorum ama internet modeme geliyor kullanıcı bilgilerinizle giriş yapmanız lazım.
Sorun yok hocam yapıyorum fakat bilgisayara ve telefonlara gelmiyor telefonda ağda oturum açık diyor. Keenetic ve Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp çözmeye çalışıcam.

Sorun yok hocam yapıyorum fakat bilgisayara ve telefonlara gelmiyor telefonda ağda oturum açık diyor. Keenetic ve Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp çözmeye çalışıcam.
Küçük büyük harf o ve 0 yanlış yazmış olabilirsiniz harflere dikkat edip tekrar dener misiniz? veya I ile l harfi karışmış olabilir.

Küçük büyük harf o ve 0 yanlış yazmış olabilirsiniz harflere dikkat edip tekrar dener misiniz? veya I ile l harfi karışmış olabilir.
hocam hallettim keenetic'i arayıp kontrol ettik ve ttyi arayıp şifreyi sıfırlatmamı söylediler şuan halloldu fakat pakedimin hızını almıyorum :D

hocam hallettim keenetic'i arayıp kontrol ettik ve ttyi arayıp şifreyi sıfırlatmamı söylediler şuan halloldu fakat pakedimin hızını almıyorum :D
Kaç almanız gerekiyor ve şuan kaç alıyorsunuz?

Pakedim 50 normalde 45 46 alıyordum upload da 7 falandı şuan 36 38 upload da 5
Kablolu kablosuz? snr değerinizi bir tık düşürebilirsiniz problem olmaz hızınız artar. Kablosuz ise kanal ve bant genişliği değiştirebilirsiniz 13. kanal 40mhz. Kabloluda ise snr değerini 7 veya 6ya çekebilirsiniz.

Kablolu , kablosuz 30 onu nerden yapabilirim hocam pek bilgim yok da
İster bilgisayardan ister telefona keenetic uygulamasını indirin hangisini istiyorsanız ona göre tarif edeyim.

Uygulamada modeme tıklayıp internet sekmesine basın dsl yazısının altında internet saglayiciniz yazar turktelekom yaşıyordur sizde ona tiklayin bu ayar ben 4e kadar sorun yaşamadım altyapiniza göre degisir 4un altına inmemekte fayda var. 6db yapabilirsiniz.
Screenshot_2023-03-03-16-01-24-641_com.keenetic.kn~2.png

Kablosuz için ise internet sekmesinin olduğu yerde ağlarım var ona tıklayıp en alttan genel ayarlar seçin oradan ayarlayabilirsiniz. 40mhz açık olsun kanal ayarı ise genelde 13 iyidir deneyin beğenmezseniz tekrar otomatikte kalsın. 40mhz hep açık olsun.
Screenshot_2023-03-03-16-06-17-988_com.keenetic.kn.png

Kablosuz için söylediğiniz menzil arttırmak için mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,291
Üyeler
192,675
Son üye
Kayra Bey
Geri