Neler Yeni

🔥İndirim KELEPİR FİYAT LAZIM OLAN KAÇIRMASIN MSI MAG CORELIQUID M360 SIVI SOĞUTUCU

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çıkartılmaz aynı tuzağa düştüm kendi kafalarına göre faiz kesip duruyorlar kartı kapattım kapatalı 2 ay oldu hala borç geliyor ödememe rağmen
Tuzaklık bir durum yok. Yıllardır kullanıyorum faiz vs. bir şey ödemedim. Faiz işleyen bir şeylere bulaşmışsınızdır. Amacında kullanmak lazım.

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Çağan Acı
Bilgisayarıma uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim

serhatkara34

80+ Bronze
Bence kelepir fiyat değil zaten bu fiyat aralığında satılan bir ürün. Kelepir diyebilmek için 3000 ve altına düşecek ki o zaman indirim derim.
Alıntıyı görüntüle
BU SİTELER OUTLET ÜRÜNLERİDE KAPSIYOR BU YÜZDEN FİYAT YANILTICI 4'TEN AŞAĞI PEK BULUNMUYOR BU 240MM OLAN BİLE GENELDE 3 ÜSTÜ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarıma uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim
işlemci modelin nedir söylersen yardımcı olurum

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Çağan Acı
BU SİTELER OUTLET ÜRÜNLERİDE KAPSIYOR BU YÜZDEN FİYAT YANILTICI 4'TEN AŞAĞI PEK BULUNMUYOR BU 240MM OLAN BİLE GENELDE 3 ÜSTÜ

i3 10100f

erkamacar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Erkam
DeepCool LS720S Zero Dark 360 mm mı bu mu?

malicleyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
muhammed ali kaya

Sıvı soğutucunun outlet i mi olur napacaklar millet denemek için kendine mi takacak soğutucuyu :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,613
İsim
Kerem Çavuş
Bence ls720 daha mantıklı

Noxeble

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak
Tuzaklık bir durum yok. Yıllardır kullanıyorum faiz vs. bir şey ödemedim. Faiz işleyen bir şeylere bulaşmışsınızdır. Amacında kullanmak lazım.
kardeşim çok temkinli kullanan birisiyim kartı ben yaşadıgım sorunu anlatıyorum yapı kredi bankaların içinde en çakal en soyguncu olanı şirkette hissen yoksa bu kadar savunman iyi değil.
dolarla bir şey alsam 60-90tl fazla kendi kafasına göre koyuyor direkt.

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Enes Var
Bence alınmaması lazım, hem kötü performanslı hem apaltek...

Bence alınmaması lazım, hem kötü performanslı hem apaltek...
Ayrı olarak amazondan Thermalright Frozen Edge biraz daha ucuza geliyor ve bundan çok daha iyi

DeepCool LS720S Zero Dark 360 mm mı bu mu?
Ls720s zero dark çok daha iyi

anistez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert arabacı
Resimlerden baktım şimdi radyatörde değil pompa alınabilir.Yinede kullanan varsa yorumlarsa sevinirim.
Selam ben 3 aydir kullanıyorum . Ürün sesiz çalışıyor. İ5 13600k overclock lu 5.4 te stres testinde 75 bandinda oyunda 55 derecelerde stabil. Noctua h1 termal macun sürdüm. Genel olarak memnunum coolermaster ml240 vardı bundan önce bende cok sesli çalışıyordu. Olabildiğince sese ve performansa önem verin fiyata çok takılmayın

Top Bottom