Tearz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Kampanya mart sonuna kadar devam ediyor. World Eko bile geçerli. Aidat yok. Bence bu kampanya için kredi kartı bile çıkartılır.
Az önce denedim 4500 TL yaptı ayrıca 6 taksitte vermedi
amazon mis gibi 9 yapıyor
Benim karta böyle yapıyor ama bilmiyorum belki karta özeldirÇok fiyat farkı var onda.
Şimdi gördüm 4 karta var benimkilere yokmuş.Benim karta böyle yapıyor ama bilmiyorum belki karta özeldir
Sadece Axess' de oluyor sanırım Bende de 6 taksit 2 ay ertelemeŞimdi gördüm 4 karta var benimkilere yokmuş.
Üstte var tıklayınca gösteriyor kampanya detaylarını. Axess, World, Maximum falan vardı galiba.Sadece Axess' de oluyor sanırım Bende de 6 taksit 2 ay erteleme
bu arkadaşın dediği sorunu bilen?pompa radyatör de miydi bunun galiba öyleydi.Alacak olanlar araştırsın sıkıntıları vardı galiba bu tasarımlarda.
Çıkartılmaz aynı tuzağa düştüm kendi kafalarına göre faiz kesip duruyorlar kartı kapattım kapatalı 2 ay oldu hala borç geliyor ödememe rağmen
Kampanya mart sonuna kadar devam ediyor. World Eko bile geçerli. Aidat yok. Bence bu kampanya için kredi kartı bile çıkartılır.
Resimlerden baktım şimdi radyatörde değil pompa alınabilir.Yinede kullanan varsa yorumlarsa sevinirim.bu arkadaşın dediği sorunu bilen?