Neler Yeni

🔥İndirim Corsair iCUE H150i Elite LCD XT White 360mm 8000>6800 TL

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Burak B
Kasım indirimlerinde 5.999 TL ye kadar düşmüştü aynı satıcılı. Bu fiyata da ihtiyacı olan alabilir, güzel fiyat.

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Semih Gedik
Hocam bende de kutusunun içindeki kağıtta böyle yazmakta
Hacım bende o kağıt yoktu siner ji den almıştım hatta netten dijital faturayı istedim o dönem mecbur mailleştik oradaki teknisyenle. Tekrar belirteyim garantisi 3 yıl dedi hatta sevindim diye hatırlıyorum. Yanlış biliyor olabilirim ürün değişiminde yeni kutu geldiğinde içinde boğaz içi yazan kağıt vardı ama okumadım açıkçası. Kutusu babamlarda oraya gittiğimde senin için bakıp özel mesaj olarak fotoğrafını atarım sana.

Bozo47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Dozdar Aydoğan
Satıcı dan 20 den fazla ürün aldım ram anakart monitör baya ilgili bir arkadaş hatta WhatsApp numarasını da verdi bana acilyetin olduğu zaman yaz bana ürünlerini aynı gün çıkarırım diye , pazarama,amazon,hb , n11 , trendyol gibi bütün firmalarda alışveriş yaptım kendisiyle, her zaman yardımcı oluyor, satıcı tırt değil, millet memnun olmuyor , herkeside memnun edemiyorsun malesef.

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Abdullah
bu ürünü alacağınıza arctic liquid freezer lll 360mm alın inventus da axese 6 ay vade farksız taksit var

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ekranlı ve kaliteli bir soğutma için güzel fiyat. Param olsa alırdım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu ürünü alacağınıza arctic liquid freezer lll 360mm alın inventus da axese 6 ay vade farksız taksit var
Bu ürünü alan daha çok estetik için alır zaten ekranlı, bol RGB'li bir şey. Arctic performans olarak daha iyi ama bence konudaki ürün bu fiyatta alınır

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Abdullah
Ekranlı ve kaliteli bir soğutma için güzel fiyat. Param olsa alırdım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ürünü alan daha çok estetik için alır zaten ekranlı, bol RGB'li bir şey. Arctic performans olarak daha iyi ama bence konudaki ürün bu fiyatta alınır
Benim söylediğim urun 5200 tl Reis hangisi daha mantıklı

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim söylediğim urun 5200 tl Reis hangisi daha mantıklı
Söylediğin ürünü çok iyi biliyorum zaten. İkisine de bütçen yetiyorsa tipini beğendiğini almanı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,741
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom