LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Evet arctic daha iyi ama konudaki soğutucu da her işlemciyi soğutur. İşlemcin ne ki?Soğutma açısından performans farkı olur mu
Evet arctic daha iyi ama konudaki soğutucu da her işlemciyi soğutur. İşlemcin ne ki?Soğutma açısından performans farkı olur mu
R7 7800x3dEvet arctic daha iyi ama konudaki soğutucu da her işlemciyi soğutur. İşlemcin ne ki?
daha takmadım bilmiyorumPompa sesi var mı hocam? Millet pompa sesi demiş ben 2 senedir pompa sesi duymadım
satıcı tırt
Daha öncede araştırmışım satıcıyı ben güvenemedim dehleyebilir.
Satıcı itopya Dey itopyanın alt bayi diye biliyorum. İtopya ne kadar güvenilirse o da o kadar güvenilir. Amazondan alındığı için de bi sorun çıkmaz. Ürüne gelecek olursak da ; sadece lcd ekran için alınacaksa alınır. Performans ve ses konusunda bu fiyatlarda bu ürünü yıkacak çok alternatif var. Galahad 2 performance, galahad 2, arctic liq 2-3, Waterforce, ml illusion 360 vs.Satıcı tırt filan değil çoğu sitede mağazası mevcut ve olumlu yorumu da çok fakat bu ürün alınır mı bilemedim
Deneyimlediğinizde lütfen bizimle de paylaşın merak ettikdaha takmadım bilmiyorum
Ürüne gelecek olursak da ; sadece lcd ekran için alınacaksa alınır. Performans ve ses konusunda bu fiyatlarda bu ürünü yıkacak çok alternatif var. Galahad 2 performance, galahad 2, arctic liq 2-3, Waterforce, ml illusion 360 vs.