Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Corsair iCUE H150i Elite LCD XT White 360mm 8000>6800 TL

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
yusuf ecer
Daha öncede araştırmışım satıcıyı ben güvenemedim dehleyebilir.
Satıcı tırt filan değil çoğu sitede mağazası mevcut ve olumlu yorumu da çok fakat bu ürün alınır mı bilemedim
Satıcı itopya :D Dey itopyanın alt bayi diye biliyorum. İtopya ne kadar güvenilirse o da o kadar güvenilir. Amazondan alındığı için de bi sorun çıkmaz. Ürüne gelecek olursak da ; sadece lcd ekran için alınacaksa alınır. Performans ve ses konusunda bu fiyatlarda bu ürünü yıkacak çok alternatif var. Galahad 2 performance, galahad 2, arctic liq 2-3, Waterforce, ml illusion 360 vs.

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Semih Gedik
daha takmadım bilmiyorum
Deneyimlediğinizde lütfen bizimle de paylaşın merak ettik :D

Ürüne gelecek olursak da ; sadece lcd ekran için alınacaksa alınır. Performans ve ses konusunda bu fiyatlarda bu ürünü yıkacak çok alternatif var. Galahad 2 performance, galahad 2, arctic liq 2-3, Waterforce, ml illusion 360 vs.

Hocam dediğiniz gibi çok fazla alternatif mevcut artık ama 2 sene önce aldım ben ve o dönemde pek alternatifi yoktu LCD ekran olarak. Gerçi bu ürünü corsair setim olduğu için aldım bir nevi. icue üzerinden ramlar, klavye, mouse, sıvı soğutma ve kasa fanları hepsini senkronize olarak çalıştırıyorum.

Top Bottom