Neler Yeni

Kemal Kılıçdaroğlu Aday Olacakmış

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Mansur Bey olmalı bence. Kılıçdaroğlu'nun oy potansiyeli yok.
İnan ki onun da yok şuan.
Kemaldan potansiyeli çok o kadar.
O anketler gerçeği yansıtmıyor yoksa şuan AKP başta değildi dostum.
2.Olarak belediyeyi iyi yöneten devleti iyi yönetecek diye bir kaide yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üzücü haber. Jahrein ile olan yayında gerçekleşmiştir.
Video;

Zorunlu edit: AKP'li değilim. Olay şu Kılıçdaroğlunun oy potansiyeli az anketlerde görüyoruz. Mansur Yavaşın veya İmamoğlunun aday olması çok daha iyi olur.
Aynen Z kuşağı iktidarı titretti aynen.
Kaç yılında 2100 yılında.
Çok zor .
Z kuşağı bu kadar çok değil ya kimse fark etmiyor birde anlamıyorum beyler neden herkezin standart cevabı var .
Kimse siyaset bilerek konuşmuyor adama bu hükümet anca önetiyor diyorum başkası mı var diyor ama başka bir şey söyleyemiyor söylediği AKP'nin kötüleri yani bu bi kanıt değil . partilerin birisi iyise birisi kötü algısı olmuş herkezde şuan AKP'den iyi yöneteicek yok var ise söylesin bana
söyleyin AKP'nin kötüleri dışında yönetebileceğini yazacak var ise haklısın diyeceğim hadi ya. AKP'nin kötülerini saymadan birisi neden başkası daha iyi yönetebilir desin.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bura yine koyun doldu
Saygını takın oyunu bile kumar gibi atan birisisiniz ve koyun diyorsunuz açıkla bana. niye koyunuz biz cahil şey?
Bu lafı asla kullanmayınız bu Kelime artık böyledir. Bu lafı artık çevirmeyin bildiğiniz fikrimizle dalga geçiyorsunuz işte cahillik budur okuma yazma bilmeme değildir. İşte bu zihniyet berbattır şu siyaset konularında Koyun yasaklanmalı biz size fikrinizden koyun diyor muyuz hayır demiyoruz o zaman senin bir fikre koyunun tüm anlamlarını yüklemen yanlış .

Son düzenleme:

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
Üzücü haber. Jahrein ile olan yayında gerçekleşmiştir.
Video;

Zorunlu edit: AKP'li değilim. Olay şu Kılıçdaroğlunun oy potansiyeli az anketlerde görüyoruz. Mansur Yavaşın veya İmamoğlunun aday olması çok daha iyi olur.
ee devamı nerede yayını izleyenler gelsin baqim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bir şey diyeceğim siz gerçekten akp li misiniz
Nasıl anlatayım hocam en basidinden şuan Orta yol güzel yöneten bir parti çıkarsa oyum direkt ona ama eminsem %99 .
Ben oyumu AKP'ye vericem ama AKP'li değilim hocam anladığınızı yazın çünkü çok karışık durumum.

Bir şey diyeceğim siz gerçekten akp li misiniz
Bu arada hocam koyun bir hakarettir o insanın fikrine düşüncesine . Sağcı koyun ama solcu için bir laf etmiyoruz kalıp olarak .

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nasıl anlatayım hocam en basidinden şuan Orta yol güzel yöneten bir parti çıkarsa oyum direkt ona ama eminsem %99 .
Ben oyumu AKP'ye vericem ama AKP'li değilim hocam anladığınızı yazın çünkü çok karışık durumum.

Bu arada hocam koyun bir hakarettir o insanın fikrine düşüncesine . çünkü sağcı koyun ama solcu için bir laf etmiyoruz kalıp olarak .
Sağçı solcuya hiç girme ampüle verenleri çoğunun sorguladığını görmedim bence sorgulamayan insanın hayvandan farkı yoktur. (yanlış anlamayaın sorguluyorsanız size hayvan demiyorum )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,644
Üyeler
168,656
Son üye
lordex
Top Bottom