thaelien
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,038
hocam kötünün iyisi olursa yapacak bir şey yokBu adam 2023'de aday olursa oy atacak kimse kalmaz. En mantıklı insan Mansur Yavaş bence.
hocam kötünün iyisi olursa yapacak bir şey yokBu adam 2023'de aday olursa oy atacak kimse kalmaz. En mantıklı insan Mansur Yavaş bence.
Kılıçdaroğlu ülkeyi yönetemez.hocam kötünün iyisi olursa yapacak bir şey yok
mevcut hükümetten daha iyi yöneteceği kesin ve netKılıçdaroğlu ülkeyi yönetemez.
Katılmıyorum.mevcut hükümetten daha iyi yöneteceği kesin ve net
Estafurullah. İzleme konusunda sizlerin eline kimse su dökemez.20 yıldır ülkenin altı üstüne geldi şimdi balkonun altından izleme sırası sizde güzelim
İnan ki onun da yok şuan.Mansur Bey olmalı bence. Kılıçdaroğlu'nun oy potansiyeli yok.
Aynen Z kuşağı iktidarı titretti aynen.Üzücü haber. Jahrein ile olan yayında gerçekleşmiştir.
Video;
Zorunlu edit: AKP'li değilim. Olay şu Kılıçdaroğlunun oy potansiyeli az anketlerde görüyoruz. Mansur Yavaşın veya İmamoğlunun aday olması çok daha iyi olur.
Ampülün sanki çok varHalen akıllanmamış aslında başından beri akılsız . Anla işte kimse senin yönetim vasfının olmadığını biliyor.
Saygını takın oyunu bile kumar gibi atan birisisiniz ve koyun diyorsunuz açıkla bana. niye koyunuz biz cahil şey?bura yine koyun doldu
Bir şey diyeceğim siz gerçekten akp li misinizSaygını takın oyunu bile kumar gibi atan birisisiniz ve koyun diyorsunuz açıkla bana. niye koyunuz biz cahil şey?
ee devamı nerede yayını izleyenler gelsin baqimÜzücü haber. Jahrein ile olan yayında gerçekleşmiştir.
Video;
Zorunlu edit: AKP'li değilim. Olay şu Kılıçdaroğlunun oy potansiyeli az anketlerde görüyoruz. Mansur Yavaşın veya İmamoğlunun aday olması çok daha iyi olur.
Nasıl anlatayım hocam en basidinden şuan Orta yol güzel yöneten bir parti çıkarsa oyum direkt ona ama eminsem %99 .Bir şey diyeceğim siz gerçekten akp li misiniz
Bu arada hocam koyun bir hakarettir o insanın fikrine düşüncesine . Sağcı koyun ama solcu için bir laf etmiyoruz kalıp olarak .Bir şey diyeceğim siz gerçekten akp li misiniz
Sağçı solcuya hiç girme ampüle verenleri çoğunun sorguladığını görmedim bence sorgulamayan insanın hayvandan farkı yoktur. (yanlış anlamayaın sorguluyorsanız size hayvan demiyorum )Nasıl anlatayım hocam en basidinden şuan Orta yol güzel yöneten bir parti çıkarsa oyum direkt ona ama eminsem %99 .
Ben oyumu AKP'ye vericem ama AKP'li değilim hocam anladığınızı yazın çünkü çok karışık durumum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada hocam koyun bir hakarettir o insanın fikrine düşüncesine . çünkü sağcı koyun ama solcu için bir laf etmiyoruz kalıp olarak .