Kemal Kılıçdaroğlu Twitch Yayınından

Ratorest

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,453
Kemal Kılıçdaroğlu: Eğer iktidar CHP seçilirse; PC, Konsol indirimli olucak, Faiz alınmayacak dedi, ve ayrıca şunları söyledi: Gençlerimiz 6 ay içerisinde rahatlayacak ve bahara kavuşacak ifadelerinin kullandı ve "Not" alın dedi.

Siz ne düşünüyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Allah'ım inşallah bu söylediklerini artık bizde görebiliriz

Artık herkes gençlere yöneliyor twitch yayınları vb. valla ben hangisi bana daha çok hizmet ederse onu seçerim :D

Gençlere ilgi gösterilmesi kesinlikle güzel, fakat gerçekten durduk yere twitche girmeleri hiç samimi değil. Seçimden sonra herkes salıcak twitch vblerini.
Ama bu pc konsol indirimlerini salmıyacaklar düşünsene 9k sistem kdvsiz 7k oluyor çok iyi değil mi?

Gençlere ilgi gösterilmesi kesinlikle güzel, fakat gerçekten durduk yere twitche girmeleri hiç samimi değil. Seçimden sonra herkes salıcak twitch vblerini.
Zaten öyle olması lazım, biraz düşün sonra yaz. Çıkıp burada vaatlerini anlatıyor, oy almak için anlatıyor zaten. Seçimden sonra da mı vaatlerini anlatsın?

O kadar hızlı olacağını sanmam.

Zaten öyle olması lazım, biraz düşün sonra yaz. Çıkıp burada vaatlerini anlatıyor, oy almak için anlatıyor zaten. Seçimden sonra da mı vaatlerini anlatsın?
Vaat anlamaktan bahsetmiyorum. Mesela Ekrem İmamoğlu ya da spesifik bir isime gerek yok. Genel olarak siyasilerin gençlerle iletişime geçme çabaları çok komik.

Şuana kadar bizim dertlerimizi dinleyip çözen olmadığı için şuan bunların yaptığı bize çok güzel geliyor inşallah vaatlerini yerlerine getirirler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eli mouse tutmayan kişiler gidip rekabetçi oyun oynuyor.
Ne alaka

Geri