Kenan Keloğlu reklam şirketi absürt teklif

Reaksiyon skoru
5
instagramda gezerken karşıma bir iş teklifi gibi bir şey çıktı kenan keloğlunun sanırım şirketine ait ait onaylı bir hesap bir çikolatalı reklamının deneme çekimleri için baya fazla bir ücret veriyorlar. whatsapptan yaş isim fotoğraf istediler daha sonrasında ise deneme çekimleri için anadolu yakasında bir yere çağırdılar fakat bu kadar kolay olmasına anlam veremedim kişi başı ücret ise 80 bin civarıymış. Güvenilirliğini bilemedim bilgisi olan var mı

Ekler

• IMG_7591.webp
    IMG_7591.webp
    152.4 KB · Hit: 134
instagramda gezerken karşıma bir iş teklifi gibi bir şey çıktı kenan keloğlunun sanırım şirketine ait ait onaylı bir hesap bir çikolatalı reklamının deneme çekimleri için baya fazla bir ücret veriyorlar. whatsapptan yaş isim fotoğraf istediler daha sonrasında ise deneme çekimleri için anadolu yakasında bir yere çağırdılar fakat bu kadar kolay olmasına anlam veremedim kişi başı ücret ise 80 bin civarıymış. Güvenilirliğini bilemedim bilgisi olan var mı
Aga Çağırdıkları Yere 2 3 Kişi Gidin Ares Adlı Tiktokçuyuda Çağırdılar Sonra Döverek Öldürdüler Allah Rahmet Eylesin

konuma falan baktım tokatçı bu adamlar

adresi atın

basına bela alıcakmıssın gıbı hıssedıyorum gıtme.

Toplu bir şekilde git, aksi bir durum hissedersen de ortadan kaybol. Ya da hiç riske girmeyip gitme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,455
Üyeler
183,432
Son üye
AntepLee00
Geri