Neler Yeni

Kendi Aracımla Kargocu Olmak İstiyorum

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
ARDA
AGT kurye de eski bir lada araçla benim amazon kargolarımı getiren birisi var. Teslimat başına 2.75 TL alıyormuş, araçta herhangi bir ibare reklam vs yok.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
AGT kurye de eski bir lada araçla benim amazon kargolarımı getiren birisi var. Teslimat başına 2.75 TL alıyormuş, araçta herhangi bir ibare reklam vs yok.
2,75 baya az ya ekstra başka ücret yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bi agt ye başvuru yapayım ama yinede çünkü ben diğer firmalarada eski araç giç görmedim.Reklam yoksada büyük ihtimal o gördüklerimde o zaman agt çalışanıdır.Çünkü camlı doblo brodwayle falan yapıyolardı

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Agt , hepsijet , trendyol express , mng bunlarda kendi aracinla kuryelik yapabilirsin paket başına ücret alıyorsunuz ekstra bir ücret varmı bilmiyorum. Src belgesi isterler ayrica dobloda normalde de almak zorunlu diye biliyorum ki siz kuryelik yapacağınız için kesin almaniz gerek.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Agt , hepsijet , trendyol express , mng bunlarda kendi aracinla kuryelik yapabilirsin paket başına ücret alıyorsunuz ekstra bir ücret varmı bilmiyorum. Src belgesi isterler ayrica dobloda normalde de almak zorunlu diye biliyorum ki siz kuryelik yapacağınız için kesin almaniz gerek.
Normalde zorunlu değil.O zaman belgeleri tamamlayıp başvuru yapayım

aang61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hami Turan
hocam ben de başvurmayı düşünüyorum halledebildin mi bilgilerini benimle paylaşabilir misin kaç yıllık araç istiyorlar şartları nelerdir ve yapılır mı sence?

Top Bottom