Şuan bir sıkıntı var google hzmetlerine erişim yok biradan düzelirHATA 500 DİYE BİR KOD VERİYOR NE YOUTUBE A ERİŞİLİYOR NE DE BAŞKA BAlıntıyı görüntüleİR GOOGLE DA Kİ HERHANGİ BİRŞEYE
Genel bir problem varHATA 500 DİYE BİR KOD VERİYOR NE YOUTUBE A ERİŞİLİYOR NE DE BAŞKA BAlıntıyı görüntüleİR GOOGLE DA Kİ HERHANGİ BİRŞEYE
Google'da sorun var, sende değil ve caps locku kapa.HATA 500 DİYE BİR KOD VERİYOR NE YOUTUBE A ERİŞİLİYOR NE DE BAŞKA BAlıntıyı görüntüleİR GOOGLE DA Kİ HERHANGİ BİRŞEYE
büyük bir sıkıntı var youtube google full hepsi gg . hallederlerHATA 500 DİYE BİR KOD VERİYOR NE YOUTUBE A ERİŞİLİYOR NE DE BAŞKA BAlıntıyı görüntüleİR GOOGLE DA Kİ HERHANGİ BİRŞEYE
pardon o heyecan la olmuş bişeyGoogle'da sorun var, sende değil ve caps locku kapa.
çok zor bişey olmaması lazım iki kelime yazıp bilgilendirmek altta benzer konulara bakmadım ayrıca özür dilerim ama sıkıntı yok yani cevaplamayabilrisinTamam sunucular çöktü ama konu açarken dikkat edin zaten konuyu açarken size benzer konuları gösteriyor...
Ben sadece bilgilendirmek istedim. Yanlış anlaşılma olmasın.pardon o heyecan la olmuş bişey
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok zor bişey olmaması lazım iki kelime yazıp bilgilendirmek altta benzer konulara bakmadım ayrıca özür dilerim ama sıkıntı yok yani cevaplamayabilrisin