Neler Yeni

kendi işimizi kurmak ??

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,786
İsim
Taha yücel
Teknik destek tarafında herkes yardımcı olur ama ne işi açıyım diye sorarsan bu senin bulacağın bir soru. Kendimizin bulduğu şeyi niye paylaşalım? O işi kendimiz yaparız para kazanırız.
sende haklısın o yönden düşünmedim ama bunu başta söyleseydin dalga geçmeseydin veya ben öyle anladım bilmedim şeyler var

Ariseks

80+ Gold
Dostum kolay para yoktur
O insanlar kendi işlerini kurmak için başkaların şirketinde 8 saat değil kendi yerlerinde 18 saat çalışıyorlar ve ne kadar para kazandırıp kazandirmiyacağı tamamen sana kalmış
Eğer çalışırsan her şey olur
İşte bir sürü kurs var e ticaretle ilgili ücretli ücretsiz sosyal medyayla ilgili bir sürü kurs var batabilirsin para kaydedebilirsin pes etmeyip çabalarsan nedne olmasın

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bu taktik çok işe yarar,Çölde olan bir grup zengine su satmak gibi.
Çölün ortasına dinlenme tesisi açayım. Yemek fiyatlarını da normalden 5 kat daha pahalı yapayım. Köşeyi döndüm. 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

sende haklısın o yönden düşünmedim ama bunu başta söyleseydin dalga geçmeseydin veya ben öyle anladım bilmedim şeyler var
Dalga geçmek için yazmadım. Düşüncelerindeki hataları söyledim.
Sevmediğin bir iş açarsan, önüne birkaç zorluk/engel çıktığında hemen pes edeceğin için para da kazanamazsın, kendi işinin patronu da olamazsın.

Bu arada şirket açmak kolay. Zor olan onu ticari faaliyete geçirip büyütmek.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,786
İsim
Taha yücel
Çölün ortasına dinlenme tesisi açayım. Yemek fiyatlarını da normalden 5 kat daha pahalı yapayım. Köşeyi döndüm. 😁

Dalga geçmek için yazmadım. Düşüncelerindeki hataları söyledim.
Sevmediğin bir iş açarsan, önüne birkaç zorluk/engel çıktığında hemen pes edeceğin için para da kazanamazsın, kendi işinin patronu da olamazsın.

Bu arada şirket açmak kolay. Zor olan onu ticari faaliyete geçirip büyütmek.
teşekkürler bilgileriniz için

Aware

80+ Silver
Kripto işinde şuan arkası sağlam coinler var sürekli artan,
Ama onun içinde ortaya büyük para koymak lazım 100 lira falan filan ile pek karı olmuyor.
Adam iş kurmakdan bahsediyor sen 100 lira diyorsun .

Besim Tibuk

80+ Gold
Bak şimdi yaz geldi işini söylüyorum...
Bim'e git ve 20 TL'lik su al.(0.5 ml)
Etrafta benzinlik, büfe vb. olmayan bir yol bul ve BİM fiyatının üstüne 0.50-1 Tl arası ek yap.

Aware

80+ Silver
Belki küçük bir miktar ile bu işe girecek sonrasında kar ederse büyük miktarda girecek diye düşündüm,
Bende burda o küçük miktarda girerse zaten pek kar edemez demeye çalıştım.
100 liraya bir iş bulursanız banada haber verin.

Buğrahan Mert

80+ Silver
bu devirde hangi işler daha çok para kazanır ? yani bir iş kurmak isitiyorum evet kolay bişey değil ama kendi işimin patronu olmak isitiyorum
bu devirde ne işi kurulur veya hangi bölümü okursak kendi işimizi kolaylıkla kurabiliriz ve bu kurdumuz işler çok para kazandırır mı ?

dalga geçilcek bişey söylemiyorum dalga geçmeye gelmeyin sadece tavsiye istiyorum
Dostum bir iş kurdum özele gel 5 6 ay sonra aylık 15k min kazanca geçiyorum.

100 liraya bir iş bulursanız banada haber verin yasaklar bitince başlayalım .
Tam anlamadınız galiba şimdi şöyle örnek vereyim;
Diyelimki 10000 liram var,ben bu para ile bir işe girişmek istiyorum,kripto para ilgimi çekti ve kar etdircekmi diye bakmak için 100 lira yatırdım,sonra yatırdığım coinin fiyatı arttı ama ben az kar ettim,buda bendemi kripto para yatırım isteğini düşürdü.

Yani benim demek istediğim şu;eğer kâr miktarını ölçmek için kripto paraya yönelecekseniz küçük mevlalar ile pek kâr edemezsiniz.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,786
İsim
Taha yücel
Bak şimdi yaz geldi işini söylüyorum...
Bim'e git ve 20 TL'lik su al.(0.5 ml)
Etrafta benzinlik, büfe vb. olmayan bir yol bul ve BİM fiyatının üstüne 0.50-1 TL arası ek yap.
12 li su alsam 2 tane 6 tl den 6x2 =12 1TL den satsam 24 1.50den satsam 36 TL
her gün yapsam 30 günde 36 tl den 1080 TL iyi :D

Aware

80+ Silver
Tam anlamadınız galiba şimdi şöyle örnek vereyim;
Diyelimki 10000 liram var,ben bu para ile bir işe girişmek istiyorum,kripto para ilgimi çekti ve kar etdircekmi diye bakmak için 100 lira yatırdım,sonra yatırdığım coinin fiyatı arttı ama ben az kar ettim,buda bendemi kripto para yatırım isteğini düşürdü.

Yani benim demek istediğim şu;eğer kâr miktarını ölçmek için kripto paraya yönelecekseniz küçük mevlalar ile pek kâr edemezsiniz.
Bende şunu anlayamıyorum kumar oynarmış gibi piyangodan mı kazanıyor insanlar bu paraları bu işin bir eğitimi var insanlar üniversite okuyorlar millet 1-2 bir şey kazandı diye gaza geliyor herkes önce eğitimini alır ha ozaman başka.

12 li su alsam 2 tane 6 TL den 6x2 =12 1TL den satsam 24 1.50den satsam 36 TL
her gün yapsam 30 günde 36 TL den 1080 TL iyi :D
Bir de adet artırırsan 4-10 yıla şirketin hazırdır :D

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Teknoloji bölümü İlk önce çırak olursun sonra bilgin olduğu zaman güzel bir şirket kurarsın
E Ticaret Siteleri Bu baya kolay olur önemli bir kaç kuralı bilsen yeter li olur
Mobilya Sektörü kendin onda Fabrika kurabilirsin Ve bu dönemde bile iyi kötü işleyen bir sektör şuan.

Top Bottom