Neler Yeni

Kendi Kafama Göre Pc Dizdim Bi Sorun Olurmu ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Saat 11.46 da yazdığı mesaj da 2-3 ay sonra alabilirim yazmış ? E arkadaşım ben bu çocuğun ne oynucağına bakmıyorum diyorsun ya 32 gb sistem gereksinimli oyunu hangi dönem görüceksin diye, işte onu yakın zamanda görücez onun haberini veriyorum;). 2-3 ay sonra takarsa ekran kartı apu almasının hiçbir mantığı yok kaybettiği performansın anlamı ikinci el de kaybettiği paranın bir anlamı yok. Yanlışlarını saydım şimdi senin doğruları kabul etme vaktin dostum.
Yanlışlarını saydım diyorsun ama hala saydığın yanlışım yok,eğer 2-3 ay içinde alacaksa sistemi hiç almayıp beklesin 2-3 ay sonra doğru düzgün bir şey alır.Konu sahibi gta5 gibi oyunlar oynayacağım yazmış inatla 32gb ram diyorsun.

Allmuted

80+ Bronze
Yanlışlarını saydım diyorsun ama hala saydığın yanlışım yok,eğer 2-3 ay içinde alacaksa sistemi hiç almayıp beklesin 2-3 ay sonra doğru düzgün bir şey alır.Konu sahibi gta5 gibi oyunlar oynayacağım yazmış inatla 32gb ram diyorsun.
Tamam sensin görüsmemek üzere😘
(2-3 ay sonra paranın değer kaybınıda sen tamamlarsın) ne değişik herifsin ya engelliyorum seni ve umarım anlama problemini çözersin 😇

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Tamam sensin görüsmemek üzere😘
(2-3 ay sonra paranın değer kaybınıda sen tamamlarsın) ne değişik herifsin ya engelliyorum seni ve umarım anlama problemini çözersin 😇
Edecek laf mı bulamadın ? Hala diyorum bak eğer paranın değer kaybını düşünüyorsa şimdiden 4650g 16gb ramli bir apu toplasın paşa paşa götürür o sistem onu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,869
Üyeler
166,847
Son üye
06denizhan
Top Bottom