Neler Yeni

Kendi kendime kitap seslendirmek istiyorum, siz neye dikkat edersiniz?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İlgi bağımlısı dostum bu herif ilgi gösterme de sussun azcık.
Dostum dediğim gibi kimin ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Bir konuyu okurken altına saçma sapan konuyla alakasız yazılmış cevapları görmek hoşuma gitmiyor, başkalarının da hoşuna gitmez ki forum kurallarına da uygun değil zaten. Konu sahibine olan kinini başka şekilde belirtirsen daha iyi olur. Konuları kirleterek değil.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,559
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Dostum dediğim gibi kimin ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Bir konuyu okurken altına saçma sapan konuyla alakasız yazılmış cevapları görmek hoşuma gitmiyor, başkalarının da hoşuna gitmez ki forum kurallarına da uygun değil zaten. Konu sahibine olan kinini başka şekilde belirtirsen daha iyi olur. Konuları kirleterek değil.
Tamam dostum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Bir sesli kitap dinlerken neye dikkat edersiniz? Diksiyon zaten Allah'ın emri de nasıl bir okuyuş tarzı istersiniz mesela?
Etkileyici bir sesin olması önemli olan. Eğer sesin çok sürükleyici değil ise zor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Etkileyici bir sesin olması önemli olan. Eğer sesin çok sürükleyici değil ise zor.
Yahu ne zormuş? Ses tonunda problem yok da okurken insan karıştırıyor. Hep dikkatim bir şeye dağılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,676
Üyeler
161,112
Son üye
thekoc
Top Bottom