Kendi kendime kitap seslendirmek istiyorum, siz neye dikkat edersiniz?

İlgi bağımlısı dostum bu herif ilgi gösterme de sussun azcık.
Dostum dediğim gibi kimin ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Bir konuyu okurken altına saçma sapan konuyla alakasız yazılmış cevapları görmek hoşuma gitmiyor, başkalarının da hoşuna gitmez ki forum kurallarına da uygun değil zaten. Konu sahibine olan kinini başka şekilde belirtirsen daha iyi olur. Konuları kirleterek değil.

Dostum dediğim gibi kimin ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Bir konuyu okurken altına saçma sapan konuyla alakasız yazılmış cevapları görmek hoşuma gitmiyor, başkalarının da hoşuna gitmez ki forum kurallarına da uygun değil zaten. Konu sahibine olan kinini başka şekilde belirtirsen daha iyi olur. Konuları kirleterek değil.
Tamam dostum.

Bir sesli kitap dinlerken neye dikkat edersiniz? Diksiyon zaten Allah'ın emri de nasıl bir okuyuş tarzı istersiniz mesela?
Etkileyici bir sesin olması önemli olan. Eğer sesin çok sürükleyici değil ise zor.

Etkileyici bir sesin olması önemli olan. Eğer sesin çok sürükleyici değil ise zor.
Yahu ne zormuş? Ses tonunda problem yok da okurken insan karıştırıyor. Hep dikkatim bir şeye dağılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri