Neler Yeni

Kendi kendine C diskim doluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet kaplan
Öncelikle çoğu yerden araştırdım fakat hiçbir çözüme ulaşamadım. Bazı uygulama ve oyunlarda C diskimde azalmalar oluyor fakat kapatınca alan biraz alan kazanıyor ama eski alana dönmüyor. Birkaç gün önce yaklaşık 10 gb kadar bir şeyleri silip alan açtım, açtığım alanın hiçbir anlamı kalmıyor. Bunun böyle yapması performans sorunu da yaşatıyor...

SSD'im

Crucial 240GB BX500

1669913206118.png

1669913222423.png

Maris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet KAYA
Kötü amaçlı yazılım bulaşmış olabilir, virüs taraması yapayı denediniz mi?

syxneap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet
Win + R sonra %temp% yaz belki orda çok fazla gereksiz şey birikmiştir sonra yine Win + R sonra prefetch yaz ordaki şeyleri sil

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Ölçer
Win + R sonra %temp% yaz belki orda çok fazla gereksiz şey birikmiştir sonra yine Win + R sonra prefetch yaz ordaki şeyleri sil
Bu yöntem işe yaramıyor. Pcde virüs olma ihtimali yüksek. Format atarsan daha sağlıklı olur. Ve sadece %temp% ve prefecth yeterli değil başka şeylerde vardı ama adını unuttum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen tekrar silmiştim dostum şimdi dolu değil doldukça siliyorum genelde

Artıp azalma olayı tamamen Windows kaynaklı bir durum.
Niye diğer disklerde olmuyor bu durum? Tamamen işletim sistemi kaynaklı. Eski güncelleme kalıntılarını vs siliyordur, ya da ek modüller yüklüyordur sisteme çevrimiçi olarak. Arka planda ne olduğunu kestirmek zor, büyük bir işletim sistemi Windows.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet kaplan
1669914442254.png
1669914576794.png

Yeniledikçe düşmeye başladı tekrardan...

Top Bottom