Neler Yeni

kendi klavyemi yapabilirmiyim

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Gerçekten İlginç Bir Fikir 🧐
Mesaj otomatik birleştirildi:

Göründüğü Kadar Kolay Değil

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Gerçekten İlginç Bir Fikir 🧐

Göründüğü Kadar Kolay Değil
biliyom dostum kolay olmadığını ama evde zaman geçmiyor ilk lego almayı düşündüm lego technic serisinden bi model alacaktım sonra bu videoyu gördüm bende legodansa böyle bişey yapayım dedim hem en azından bi klavyem olmuş olur laptop klavyesinden sıkılmıştım klavye almayı düşünüyodum kendim yapmış olurum

biliyom dostum kolay olmadığını ama evde zaman geçmiyor ilk lego almayı düşündüm lego technic serisinden bi model alacaktım sonra bu videoyu gördüm bende legodansa böyle bişey yapayım dedim hem en azından bi klavyem olmuş olur laptop klavyesinden sıkılmıştım klavye almayı düşünüyodum kendim yapmış olurum
Doğrusun Evde Canımız Çok Sıkılıyor Oyun Oyun Nereye Kadar Diye Düşünüyorsun Sana Bir Şey Önereyim Bence O Klavyenin Yapımına O Kadar Para Harcayacağına Bence Git Neredeyse Aynı Paraya Yakın Bir Klavye Al Tavsiyem Gamepower Warlock Yada Küçük Klavye Seviyorsan Warlock Compact ;)

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Doğrusun Evde Canımız Çok Sıkılıyor Oyun Oyun Nereye Kadar Diye Düşünüyorsun Sana Bir Şey Önereyim Bence O Klavyenin Yapımına O Kadar Para Harcayacağına Bence Git Neredeyse Aynı Paraya Yakın Bir Klavye Al Tavsiyem Gamepower Warlock Yada Küçük Klavye Seviyorsan Warlock Compact ;)
yok knkm anne pro 2 almayı düşünüyorum zaten ama yapmak çok daha cazip geldi ama eğer parçaların fiyatı 300 den fazla tutarsa almam zaten lego alırım onun yerine

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan
ona verdıgın ugras ve zaman kadar bı yerde calıssan zaten adam akıllı klavye alırsın he bunu ben yaptım dıye hava atmıssın ama su marka aldım dersın :d

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Profosyonel bir şey yapmak zournda mısın? 3 Boyutlu Yazıcı, el ekipmanları vs. Var mı.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ona verdıgın ugras ve zaman kadar bı yerde calıssan zaten adam akıllı klavye alırsın he bunu ben yaptım dıye hava atmıssın ama su marka aldım dersın :d
knkm zaten param olmadığı için değilki anne pro 2 almayı düşünüyorum lego almak yerine böyle bir şey yapmak daha mantılı geldi hemde işin sonunda legodan daha işlevli bir şey çıkmış olur ortaya

Profosyonel bir şey yapmak zournda mısın? 3 Boyutlu Yazıcı, el ekipmanları vs. Var mı.
knkm 3d yazıcım yok oyüzden parçalar hazır olmasını istiyorum hangi parçalar kullanılıyor adları ne biliyormusun

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
Özgürcan
knkm zaten param olmadığı için değilki anne pro 2 almayı düşünüyorum lego almak yerine böyle bir şey yapmak daha mantılı geldi hemde işin sonunda legodan daha işlevli bir şey çıkmış olur ortaya
he tamam o zaman senın ıcın kucuk bı hobı gıbı bısey olur ben konuyu maddı duruma getırecektım eger basarmazsan uzulursun dıye de maddı durumun varsa olur vıdeo cekıp guzel rehberlı bır sekılde youtube fln atabılırsın baskaları da yapmak ıstersen senden gormus olur

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
he tamam o zaman senın ıcın kucuk bı hobı gıbı bısey olur ben konuyu maddı duruma getırecektım eger basarmazsan uzulursun dıye de maddı durumun varsa olur vıdeo cekıp guzel rehberlı bır sekılde youtube fln atabılırsın baskaları da yapmak ıstersen senden gormus olur
yok maddi açıdan bir sorunum yok allaha şükür lego almayı düşünüyordum fiyatları umduğumdan pahalı çıktı 500 600 tl falan bende bu videoyu görünce legodan daha çok ilgimi çekti ondan ama yinede parçalar 300 tl yi geçiyorsa almam çünkü yapamayabilirim oyüzden fazla bi para harcamak istemem yinede hangi parçalar kullanılacak adlarını biliyormusun acaba

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Kardeşim basit ve ucuz bir şey önerebilirim. Ama bayağı uğraşmam gerek. Kart olarak Arduino leonardo ve 2. El bir klavyenin içini veya kendi anahtar devreni olusturabilirsin . Tuşları ise 3 boyutlu modelleme programlarıyla tasarlayabilir, boyutunu ayarlayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,462
Üyeler
166,214
Son üye
outdoor kush
Top Bottom