Peki asgari ücret ile ne tarz arabalara biniyorlar ? Mesela Golf R, BMW M4,M5 falan binebiliyor mu ?vay be derinden vurdun beni kral.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok o kadarda degil
ama aylik kiraliya bilir veya 12 ay contrat yapar.
Peki asgari ücret ile ne tarz arabalara biniyorlar ? Mesela Golf R, BMW M4,M5 falan binebiliyor mu ?vay be derinden vurdun beni kral.
yok o kadarda degil
ama aylik kiraliya bilir veya 12 ay contrat yapar.
Acımam.reis al tabi. bi kere yasiyon. vur gitsin ve al
Doğru. Bence minimum 5090ti falan hakediyor. Ciddiyim buarada. Rambo cidden kral adam.sen. daha iyisini hak ediyorsun. kral.
Bence sırf sistemin instasını açıp yönetsen dolu takipçin olurzamani geldinde elbet acarim. bos vaktimde kral.
insta kullanmiyorum malesef reis.
onlara binemesin. onlar lüks kaciyor. yani dükkan sahibi olucan veya mühendiz veya doktor gibi birsey.Peki asgari ücret ile ne tarz arabalara biniyorlar ? Mesela Golf R, BMW M4,M5 falan binebiliyor mu ?
eyvallah reis. allah ragzi olsun. güzel kardesim.Doğru. Bence minimum 5090ti falan hakediyor. Ciddiyim buarada. Rambo cidden kral adam.
harbiden öyle güzel fikir. zaten bu kart gelsin birseyler yapicam.Bence sırf sistemin instasını açıp yönetsen dolu takipçin olur
Ne demek kral.onlara binemesin. onlar lüks kaciyor. yani dükkan sahibi olucan veya mühendiz veya doktor gibi birsey.
ama 320 328 330 bmw binersin
c veya e klasse mercedese binersin.
porsche 911 binersin biraz 120000 km olanindan.
eyvallah reis. allah ragzi olsun. güzel kardesim.
harbiden öyle güzel fikir. zaten bu kart gelsin birseyler yapicam.
Takipdeyiz bizi de haberdar etmeyi unutma.harbiden öyle güzel fikir. zaten bu kart gelsin birseyler yapicam.
kral önemli olan senin ve diger arkadaslarin düsünceleri. herzaman saygim sonsuz.Parti kur oy verelim.
Adamın düşünce tarzına bak.
o zaten efso kardesim. hele bi gelsin. teker teker detail resim cekicem.Takipdeyiz bizi de haberdar etmeyi unutma.
amin reis.neyse. kral cok mesgul etmeyelim forumu.
daha iyileri. sana nasip olsun.
Hocam peki oralardaki insanların alım güçleri nasıl ? Mesela yolda yürür iken karşıdan gelen bir GT3 RS veya ışıklarda bekleyen F90 M5, GTR'lar oluyor mu ? Yoksa buralardaki gibi nadir veya hiç mi gözükmüyor ? Bu arada kusura bakmayın hocam. Oralardaki araba durumunu çok merak ediyordum. O yüzden içimde kalmasın diye soruyorumonlara binemesin. onlar lüks kaciyor. yani dükkan sahibi olucan veya mühendiz veya doktor gibi birsey.
ama 320 328 330 bmw binersin
c veya e klasse mercedese binersin.
porsche 911 binersin biraz 120000 km olanindan.
eyvallah reis. allah ragzi olsun. güzel kardesim.
harbiden öyle güzel fikir. zaten bu kart gelsin birseyler yapicam.
kral sakam yok, kimse arabalarin yüzüne bakmiyor. her yerde lüks araba dolu.Hocam peki oralardaki insanların alım güçleri nasıl ? Mesela yolda yürür iken karşıdan gelen bir GT3 RS veya ışıklarda bekleyen F90 M5, GTR'lar oluyor mu ? Yoksa buralardaki gibi nadir veya hiç mi gözükmüyor ? Bu arada kusura bakmayın hocam. Oralardaki araba durumunu çok merak ediyordum. O yüzden içimde kalmasın diye soruyorum