arkadaşlar yok mu bilen?Arkadaşlar aşağıdaki videoda bulunan direksiyonu 1700tl ye yapabilirim. Eğer yaparsam bunu the crew 2 / forza 4 / asstto corsa gibi oyunlarda kullanabilir miyim?
800tl ye yapabilirsiniz fırsat kollarsanız. Ama tam uyumluluk gösterir mi bilemedim.1700tl ye yapabilirim
Hocam normalde 800 tl ediyor ama direksiyon simidi de ekstra 800 ediyor800tl ye yapabilirsiniz fırsat kollarsanız. Ama tam uyumluluk gösterir mi bilemedim.
Yani ets de çalıştığını biliyorum ve tüm yt videolarında testler ets ve assetto ve drift ralli de olmuş ama hiç forza bulamadım boşuna da yapıp para vermek istemem eğer ki çalışacaksa yapacağım. Bilen varsa lütfen yazsınHocam normalde 800 TL ediyor ama direksiyon simidi de ekstra 800 ediyor
Esp Kullanabilirsiniz çok fazla pin istemiyor, Ayrıca simidi 2. el alırdım ben olsam. Piyasada hevesle alınıp boş yatan çok simit var. POT seçimi çok iyi olması lazım.Hocam normalde 800 TL ediyor ama direksiyon simidi de ekstra 800 ediyor
Oynarsınız aynısını yapmadım ama 1,5sene önce 350e benzerini yapmıştım bence 1700 vereceğinize dfgt alın daha keyif alırsınızArkadaşlar aşağıdaki videoda bulunan direksiyonu 1700tl ye yapabilirim. Eğer yaparsam bunu the crew 2 / forza 4 / asstto corsa gibi oyunlarda kullanabilir miyim?
hocam attığım videoda ona uygun 3d modelleri hazır olarak listelemişler ve bir sitede satışa koymuşlar. Onu almayı düşündüm direksiyonun da aynısını846 tl ye buldum.Esp Kullanabilirsiniz çok fazla pin istemiyor, Ayrıca simidi 2. el alırdım ben olsam. Piyasada hevesle alınıp boş yatan çok simit var. POT seçimi çok iyi olması lazım.
hocam ben vites istiyorum dfgt ye sonradan vites ekleme gibi bir şansım yok ama buna sonradan vites ekleyebilirimOynarsınız aynısını yapmadım ama 1,5sene önce 350e benzerini yapmıştım bence 1700 vereceğinize dfgt alın daha keyif alırsınız
Kendiniz yapmadıkça eğlencesi çıkmaz. Siz bilirsiniz. Bence hazır alacaksanız 2. el gerçek setler daha iyi olur.hocam attığım videoda ona uygun 3d modelleri hazır olarak listelemişler ve bir sitede satışa koymuşlar. Onu almayı düşündüm direksiyonun da aynısını846 TL ye buldum.
hocam 3d parçaları kendim yapma imkanım yok. 3d yazıcım yok çünküKendiniz yapmadıkça eğlencesi çıkmaz. Siz bilirsiniz. Bence hazır alacaksanız 2. el gerçek setler daha iyi olur.
Gençlik merkezlerinde ücretsiz bastırabilirsiniz ?hocam 3d parçaları kendim yapma imkanım yok. 3d yazıcım yok çünkü
bizim evin yakınlarında geçnlik lokali diye bir yer ama belediyeye ait ama ben sadece çay felan var diye biliyorum hiç gitmedimGençlik merkezlerinde ücretsiz bastırabilirsiniz ?