Neler Yeni

Kendi̇ Yaptiğim Di̇reksi̇yon Forza Oynatir Mu

Bruhhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
.
Arkadaşlar aşağıdaki videoda bulunan direksiyonu 1700tl ye yapabilirim. Eğer yaparsam bunu the crew 2 / forza 4 / asstto corsa gibi oyunlarda kullanabilir miyim?

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Hocam 2.el logitech dfgt bakabilirsiniz isterseniz

Bruhhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
800tl ye yapabilirsiniz fırsat kollarsanız. Ama tam uyumluluk gösterir mi bilemedim.
Hocam normalde 800 tl ediyor ama direksiyon simidi de ekstra 800 ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam normalde 800 TL ediyor ama direksiyon simidi de ekstra 800 ediyor
Yani ets de çalıştığını biliyorum ve tüm yt videolarında testler ets ve assetto ve drift ralli de olmuş ama hiç forza bulamadım boşuna da yapıp para vermek istemem eğer ki çalışacaksa yapacağım. Bilen varsa lütfen yazsın

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Hocam normalde 800 TL ediyor ama direksiyon simidi de ekstra 800 ediyor
Esp Kullanabilirsiniz çok fazla pin istemiyor, Ayrıca simidi 2. el alırdım ben olsam. Piyasada hevesle alınıp boş yatan çok simit var. POT seçimi çok iyi olması lazım.

GorkemS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Görkem Sümen
Steam
Gork3MS
Arkadaşlar aşağıdaki videoda bulunan direksiyonu 1700tl ye yapabilirim. Eğer yaparsam bunu the crew 2 / forza 4 / asstto corsa gibi oyunlarda kullanabilir miyim?

Oynarsınız aynısını yapmadım ama 1,5sene önce 350e benzerini yapmıştım bence 1700 vereceğinize dfgt alın daha keyif alırsınız

Bruhhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Esp Kullanabilirsiniz çok fazla pin istemiyor, Ayrıca simidi 2. el alırdım ben olsam. Piyasada hevesle alınıp boş yatan çok simit var. POT seçimi çok iyi olması lazım.
hocam attığım videoda ona uygun 3d modelleri hazır olarak listelemişler ve bir sitede satışa koymuşlar. Onu almayı düşündüm direksiyonun da aynısını846 tl ye buldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynarsınız aynısını yapmadım ama 1,5sene önce 350e benzerini yapmıştım bence 1700 vereceğinize dfgt alın daha keyif alırsınız
hocam ben vites istiyorum dfgt ye sonradan vites ekleme gibi bir şansım yok ama buna sonradan vites ekleyebilirim

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
hocam attığım videoda ona uygun 3d modelleri hazır olarak listelemişler ve bir sitede satışa koymuşlar. Onu almayı düşündüm direksiyonun da aynısını846 TL ye buldum.
Kendiniz yapmadıkça eğlencesi çıkmaz. Siz bilirsiniz. Bence hazır alacaksanız 2. el gerçek setler daha iyi olur.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri