Kendim pc topladım yardım edermisiniz?

Rektfox

80+
Reaksiyon skoru
3
Anakart: Gıgabyte B650M S2H Amd Am5 Ddr5 Micro Atx Anakart

İşlemci: AMD Ryzen 5 7600x Soket AM5 4.7GHz 32MB

Ekran kartı: Geforce RTX 4060

Ram : Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 PVV516G60C30 DDR5 Ram

Ssd: Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD

Soğutucu :Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu

Power :Archon ARC-700 700 W Power Supply

Kasa : Revenge Nova 3 Rgb Fanli Temperli Cam Panel Boş M-Atx Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasasi

Monitör : Msı Mag 276cxf 27'' Fhd Curve Rapıd Va 280hz 0.5ms Gtg Adaptıve

Böyle bir sistem topladım kendimce toplam 45 bin TL Falan yapıyor sizce eksikleri varmı tavsiyelieriniz neler yeterlimi veya?

Oyun olarak;Valo,Assasin, God of War, Star wars oyunlarını falan oynuyorum

Hocam çok pahalı, 45.000₺'ye hazır olarak satılan çok daha iyi sistemler var. Hızlıca yazdım bunu, şimdi bakıyorum bulabilirsem atacağım birkaç örnek. Monitör olarak size 10.000₺ civarı bütçe bırakacağım, uygun mudur?

Bir de ek olarak oyun odaklı bir sistem mi olacaktı?

Hocam çok pahalı, 45.000₺'ye hazır olarak satılan çok daha iyi sistemler var. Hızlıca yazdım bunu, şimdi bakıyorum bulabilirsem atacağım birkaç örnek. Monitör olarak size 10.000₺ civarı bütçe bırakacağım, uygun mudur?

Bir de ek olarak oyun odaklı bir sistem mi olacaktı?
Teşekkürler,monitör olarak aynısının olmasını tercih ederim

Sizin topladığınız sistemde hazır sistemlerle farklı olarak daha kaliteli SSD ve işlemci soğutucusu bulunuyor bir de seçtiğiniz kasa çok şüpheli
Kasa olarak istediğim beyaz akvaryum kasa olması bide 2000tl veya altı olmasıydı bunu bulabildim ürün değerlendirmelerine bakarak

Kasa olarak istediğim beyaz akvaryum kasa olması bide 2000tl veya altı olmasıydı bunu bulabildim ürün değerlendirmelerine bakarak
Hocam sistemde her şey siyah beyaz akvaryumu kasa alsan ne olucak onu geçtim kasa baya kötü duruyor

Hocam 4060 alınmaz çok pahalı bı 500 TL üstünde 5060 var 9060xt 8gb var var da var
Teşekkürler, ekran kartı konusunda baya şüpheliydim.Önerdiğiniz ekran kartlarının 2 sinin farkları tam olarak ne oluyor.5060 almayı düşünüyorum amd hiç denemediğimden

Hocam 5060 sıkıntılı kart deniyor oyunlarda siyah ekran veriyormuş siz bunun hakkında ne düşünüyorsunuz
Evet on ları bende gördüm rt de baya konuşuldu. Donanımsal olarak tüm 5000 serisi arzalı bir başlangıç yaptı zaten rop eksikliği olayını biliyorsunuz dur. Bı 3 4 ay sonra piyasaya gelen yeni kartlarla bu sorun ortadan kalkmış olur diye tahmin ediyorum

Hocam sistemde her şey siyah beyaz akvaryumu kasa alsan ne olucak onu geçtim kasa baya kötü duruyor
Aynen iç donanımlar siyah, sadece dışının beyaz durmasını istiyorum kasada çünkü içe geçince beyaz ekipmanların fiyatları yükseliyor.Bana önerebileceğin bir kasa varsa çok mutlu olurum

Evet on ları bende gördüm rt de baya konuşuldu. Donanımsal olarak tüm 5000 serisi arzalı bir başlangıç yaptı zaten rop eksikliği olayını biliyorsunuz dur. Bı 3 4 ay sonra piyasaya gelen yeni kartlarla bu sorun ortadan kalkmış olur diye tahmin ediyorum
5060 a bakacak olursak ben yeni yazılım güncellemeleriyle düzeleceğini düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,943
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri