Kendime nasıl müşteri bulurum

Toukhan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,472
Az çok tasarım işiyle uğraşıyorum çok profesyonel olmasamda 1-2 şey çıkartabiliyorum bionluk gibi siteleri denedim 2-3 youtubera senin tasarımlarına falan sponsor olayım dedim ama kimse gelmedi yardımcı olabilecek güzel ve anlayışlı birisi varsa bu konuyu açıp bırakıyorum sabah tekrar kontrol edeceğim yanıt beklemeyin o yüzden :)

Ben bilmeyen.

Az çok tasarım işiyle uğraşıyorum çok profesyonel olmasamda 1-2 şey çıkartabiliyorum bionluk gibi siteleri denedim 2-3 youtubera senin tasarımlarına falan sponsor olayım dedim ama kimse gelmedi yardımcı olabilecek güzel ve anlayışlı birisi varsa bu konuyu açıp bırakıyorum sabah tekrar kontrol edeceğim yanıt beklemeyin o yüzden :)
Cortana cevaplıyor:
discord bakabilirsin

çok zor kanka sanaldan bir şeyler başarmak mahallede yeni açılacak olan dükkanlara falan sor soruştur adamlara bir proje sun böyle böyle yapabiliyorum diye yoksa zor cidden sanalda ya da 3-4 binlik kanallara hotmaillerden yazıp darlayacaksın ordan gelir reklam bence.

1610914541975.png

discordda kendine müzisyeninki porçayınki gibi kapsamlı sunucularda müşteri bulabilirsin ama çok şey bekleme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,382
Üyeler
188,240
Son üye
Zarx
Geri