Sizi asla bir monitörün ardındaki biri olarak görmedim hocam. Öncelikle bunu söylemek istiyorum. Siz beni tanımadığınız halde upuzun mesajı yazıp gönderip içinizi döküp teselli etmeye çalıştınız ve bunun için size ne kadar minnettarım ne kadar teşekkür sunsam az gelecektir. Dini inancım elhamdülillah müslümanım hocam. Ama gelin görün ki insan duygularına yenik düşebiliyor. Bunu atlatmanın çeşitli yolları olsa da zamanla geçecektir. Herşeyin çözümü var ve siz de iyi ki varsınız. Sizin içinde çok üzüldüm hocam ki atlatmışsınız. Bende aksine sakin biriyim intikam geçmedi ama bir çok iyi niyet suya düştü.elimden geldiğince empati kurarak sizi motive etmek, teselli etmek istiyorum uzun süreli olmasa da benim de 6 aylık ilişkiden sonra aldatma ile bitti dışarıdan her ne kadar kolay bir durum gibi gözükse de benim için o kadar da kolay değildi, bu ilişkilerin süresi uzun olsun kısa olsun herkesin acısı kendine ve kimse bu konuda birbirini tam anlamıyla anlayamaz bile ben sinire yatkın biriyim baya çevremdeki eşyalara zarar verme kendime zarar verme gibi durumlarım oldu hatta kin bile besledim akla gelmeyecek intikam yöntemleri düşündüm (öldürme vs değil ama hayatını karartmaya yeter) zaman geçtikçe içim yumuşamaya başladı kafam her geçen gün daha da dağıldı olay tazeliğini bende korusa da artık düşüncesi beni pek rahatsız etmiyor yeni yeni arkadaşlarla takılmaya başladım özellikle kütüphaneye gitmeyen ben kütüphaneye gitmeye başladım kendimce tasarım yapmaya başladım gerçekten beni derinden etkileyen hobiler edindim
ki ailenizden ayrılmışsınız buna gerçekten üzüldüm ne yaşadınız bilemem ama inşallah ailenizle aranız düzelir
sosyal mecralardan çekilmek yerine tam aksine arkadaşlarınızla bağınızı koparmayın gerçekten bu kişisine göre değişse de çok etkili, yalnızlık belli bir süre iyi gelir ancak sonradan da yalnız kaldığına üzülürsün daha da karışır. yeni arkadaşlar edinin ve bu arkadaşlarınıza içinizi dökün bi nebze de olsa kafanızdaki karamsarlığı hafifletir ve her daim önünüze bakın allahın izni ile yaşayacak daha çok ömrünüz var, dini inancınızı bilmiyorum ama ibadet de iyi gelebilir bu da aşırı etkili bir çözüm manevi olarak rahatlatır ya da müslüman değilim derseniz meditasyon yapabilirsiniz sizi öldürmeyen acı güçlü kılar aklınıza kötü bir düşünce geldiğinde hep ilerisini düşünün geleceğinizi düşünün ama karamsarlığınızın bu düşüncelere etkilemesine izin vermeyin gerçekten pozitif bir şekilde düşünün, içinizi ferah tutmaya çalışın
ayrılalı ne kadar oldu bilmiyorum ama yeni oldu ise bu tür durumlara düşmeniz her ne kadar kötü olsa da normaldir belki 2 ay bunu düşüneceksiniz belki 6 belki de 1 yıl ne kadar düşünürseniz düşünün ömrünüzü bu düşünceye harcamayacaksınız harcamamlısınız elinde sonunda düşünmeyi bırakacaksınız. daha gençsiniz daha iyi ilişkileriniz de olacaktır inşallah lütfen bakın tüm benliğimle ve içimden gelerek söylüyorum kendinizi daha fazla yıpratmayın, ben size göre bir monitörün ardında online bir kullanıcı olabilir ama bu duruma düşmenize gerçekten çok üzüldüm daha iyi olacaksınız kendinize güveniniz de lütfen tam olsun
Sorun da tam olarak orda hocam, ben nasıl arkadaş edinilir bilmiyorum. Bir kadınla nasıl iletişime başlanır emin değilim.Aynısı benim başıma da geldi kardeşim. Hemde 2 kere. Yapacağın şey , öncelikle onu asla sürekli olarak düşünme. Kendine yapacak uğraşlar bul. Yeni arkadaşlar edin. Kız arkadaş olarak yani. Sevgili olmaya değilde arkadaş olmak için konuş. Oyunları seviyorsan ekipli online oyunlara gir. Bir süre sonra baktiginda aklına bile gelmedigini göreceksin. Arada bir kafana dank edebilir çok üzerine durmamalisin.
her şey bir selamla başlar. Nasılsın napiyorsan neler yaparsın derken konu konuyu bağlar yavaştan ilerlersinSizi asla bir monitörün ardındaki biri olarak görmedim hocam. Öncelikle bunu söylemek istiyorum. Siz beni tanımadığınız halde upuzun mesajı yazıp gönderip içinizi döküp teselli etmeye çalıştınız ve bunun için size ne kadar minnettarım ne kadar teşekkür sunsam az gelecektir. Dini inancım elhamdülillah müslümanım hocam. Ama gelin görün ki insan duygularına yenik düşebiliyor. Bunu atlatmanın çeşitli yolları olsa da zamanla geçecektir. Herşeyin çözümü var ve siz de iyi ki varsınız. Sizin içinde çok üzüldüm hocam ki atlatmışsınız. Bende aksine sakin biriyim intikam geçmedi ama bir çok iyi niyet suya düştü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun da tam olarak orda hocam, ben nasıl arkadaş edinilir bilmiyorum. Bir kadınla nasıl iletişime başlanır emin değilim.
Bir kişiyle değil arkadaş edinmek adına daha fazla kişiyle konuş. Sevgili olmak değil de iyi arkadaş olmayı düşün. 10/15 kişiye yazsan zaten sürekli yazan 3/5 arkadaşın olur. Üstüne bir de online ekipli oyunlara dalsan aklına bile gelmez.Umarım hocam, hiç sohbet etmişliğim olmadı beni aldatan dışında
Valla hocam bf1 takım karşılaşmasına girince ben evde olduğumu bile unutuyorum. Savaş ve silah seslerindenBir kişiyle değil arkadaş edinmek adına daha fazla kişiyle konuş. Sevgili olmak değil de iyi arkadaş olmayı düşün. 10/15 kişiye yazsan zaten sürekli yazan 3/5 arkadaşın olur. Üstüne bir de online ekipli oyunlara dalsan aklına bile gelmez.
yazdıklarınıza ben de çok mutlu oldum, olur da kafanıza bir şey takılır bir derdiniz olursa bana özelden de ulaşabilirsiniz insanları dinlemeyi mutlu edip teselli etmeye çalışmayı severim gerçekten elimden geleni yaparımSizi asla bir monitörün ardındaki biri olarak görmedim hocam. Öncelikle bunu söylemek istiyorum. Siz beni tanımadığınız halde upuzun mesajı yazıp gönderip içinizi döküp teselli etmeye çalıştınız ve bunun için size ne kadar minnettarım ne kadar teşekkür sunsam az gelecektir. Dini inancım elhamdülillah müslümanım hocam. Ama gelin görün ki insan duygularına yenik düşebiliyor. Bunu atlatmanın çeşitli yolları olsa da zamanla geçecektir. Herşeyin çözümü var ve siz de iyi ki varsınız. Sizin içinde çok üzüldüm hocam ki atlatmışsınız. Bende aksine sakin biriyim intikam geçmedi ama bir çok iyi niyet suya düştü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun da tam olarak orda hocam, ben nasıl arkadaş edinilir bilmiyorum. Bir kadınla nasıl iletişime başlanır emin değilim.
Saçmalığa bakDostlar dünyayı emperyalizmin köleleğinden kurtarmak masonların pençesinden kurtarmak istiyorsak yeniden şanlı ecdadımız gibi islam medeniyetine dönmemiz gerekmektedir avrupa yakalalığını batı hayranlığı haram iğrenç şeyleri gözlerini sokup artık normal hale getirdikleri şeyleri hayatları uykumuzdan uyanıp görmemiz gerek artık şu an bize dayatılan bu hayatlar bize huzursuzluk mutsuzluktan başka bişey getirmeyecektir
Çok teşekkür ederim gerçekten. İnsanın arkasında dostları olduğunu bilmesi harika bir duyguyazdıklarınıza ben de çok mutlu oldum, olur da kafanıza bir şey takılır bir derdiniz olursa bana özelden de ulaşabilirsiniz insanları dinlemeyi mutlu edip teselli etmeye çalışmayı severim gerçekten elimden geleni yaparım