Neler Yeni

Kendimi çaresiz hissediyorum.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Öncelikle cidden allah yaşatmasın. O çekilebilecek veya tedavi edilebilecek bir şey değil. Zamanla çözülür deseler de bu yıllar sürebilir. Bekleyip göreceğiz.
Umarım yakın zamanda atlatabilirsin dostum ama bu tek başına yapılması zor bir şey
Arkadaş edinip onunla sürekli zaman geçirmek yapılabilecek en doğru şey bence

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Hocam ben küfür etmeyi seven biri değilim lakin küfür edenlere de saygım vardır herkesin görüşü farklıdır. Ben aldatmanın bir telafisi ve bir mazereti olduğunu kabul etmiyorum. Ne olursa olsun aldatmak insan kalbine ruhuna vicdanına sığmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah yaşatmasın diyeceğim ama bildiğinize göre siz de yaşamışsınız...
Aldatmak artık HawLI oluyor dostum kızlarda acıyorum bu kandırılmış insanlara amerika popüler kültür altında kendi kültürünü dünyaya sattı bizde o kurban ülkelerdeniz eskiden bırak aldatmayı... neyse

bu kadar genç yaşta normal değil senin için elini taşın altına koymayanla birlikte olma seni kullanmasın sevgililik bir saçmalık evleneceksen evleneceksin kariyer yapacaksan kariyer yapacaksın gezeceksen gezeceksin bırak aşk meşk işlerini işine bak dostum ne demişler önce can sonra canan. kendini yıpratarak onu mutlu etme aksine kıskandır hadi eyvallah :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
morofobik
Steam
Yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
https://www.reddit.com/user/morofobik
Hocam ben küfür etmeyi seven biri değilim lakin küfür edenlere de saygım vardır herkesin görüşü farklıdır. Ben aldatmanın bir telafisi ve bir mazereti olduğunu kabul etmiyorum. Ne olursa olsun aldatmak insan kalbine ruhuna vicdanına sığmaz.

Allah yaşatmasın diyeceğim ama bildiğinize göre siz de yaşamışsınız...
Gözlerimin önünde el ele tutuşmuşlardı 😶

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Umarım yakın zamanda atlatabilirsin dostum ama bu tek başına yapılması zor bir şey
Arkadaş edinip onunla sürekli zaman geçirmek yapılabilecek en doğru şey bence
hocam arkadaş nasıl edinilir bilmiyorum ki ben hep yalnız biriydim

Aldatmak artık HawLI oluyor dostum kızlarda acıyorum bu kandırılmış insanlara amerika popüler kültür altında kendi kültürünü dünyaya sattı bizde o kurban ülkelerdeniz eskiden bırak aldatmayı... neyse

bu kadar genç yaşta normal değil senin için elini taşın altına koymayanla birlikte olma seni kullanmasın sevgililik bir saçmalık evleneceksen evleneceksin kariyer yapacaksan kariyer yapacaksın gezeceksen gezeceksin bırak aşk meşk işlerini işine bak dostum ne demişler önce can sonra canan. kendini yıpratarak onu mutlu etme aksine kıskandır hadi eyvallah :D
Valla hocam kıskandırmakla artık işim falan olmaz. ben açar oyunumu oynarım üzüldüğüm noktada da girerim foruma insanlara yardımcı olurum

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Ben de öyleyim hocam tek arkadaşım 7 sene önce sanaldan edindiğim bir kaç arkadaş onlarla da bulasamadiğin için kötü oluyor bunun içinde maalesef zaman lazım hocam
Umarım en kısa zamanda mutlu olursun sorunları çözersin.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

Valla hocam kıskandırmakla artık işim falan olmaz. ben açar oyunumu oynarım üzüldüğüm noktada da girerim foruma insanlara yardımcı olurum
Kıskandırma kastım şu kendini öyle iyi hisset ki mutlu ol ki "ben bunu aldattım nasıl böyle bu" desin pandemi bitsin spora başla bilardo oyna kafanı dağıt evde oyun oyna

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Ben de öyleyim hocam tek arkadaşım 7 sene önce sanaldan edindiğim bir kaç arkadaş onlarla da bulasamadiğin için kötü oluyor bunun içinde maalesef zaman lazım hocam
Umarım en kısa zamanda mutlu olursun sorunları çözersin.
Valla hocam ben de yalnızım sizde bari biz arkadaş olalım

Kıskandırma kastım şu kendini öyle iyi hisset ki mutlu ol ki "ben bunu aldattım nasıl böyle bu" desin pandemi bitsin spora başla bilardo oyna kafanı dağıt evde oyun oyna
Spor olabilir hocam şu pandemi azalsa yapacağım

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Valla hocam ben de yalnızım sizde bari biz arkadaş olalım
Olalım hocam olalım sorun yokta benim kafa yapım size uyar mı sizin kafa yapınız bana uyar mı bunlarda önemli.
Sonuçta 17 yaşındayım.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Olalım hocam olalım sorun yokta benim kafa yapım size uyar mı sizin kafa yapınız bana uyar mı bunlarda önemli.
Sonuçta 17 yaşındayım.
Beni dinledin, beni anladın, soruma ve sorunuma mantıklı cevaplar verdin. Önemli olan vicüt değil zeka yaşı. Neden olmasın

Top Bottom