Neler Yeni

Kendimi çaresiz hissediyorum.

Başkan29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Atak
arkadaşım benimde yok olalım arkadaş bende pc meraklısıyım her zaman indirim kovalarım pc yi alıncada oyun oynarız olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

allah 1 yastıkta kocatsın hocam
Allah razı olsun dostum belki bakış açısı değişşir arkadaşın nasipten öte köy yok de bak yoluna öyle değilmi

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Uzun süren ilişkiden ayrıldığınızda kendinizi niye kötü hissediyorsunuz aga? dünyada başka kız mı yok?

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
benim doğru kişiyi bulmam 4 senemi aldı nasip arayınca bulunmaz her nasip vaktine esirdir kardeşim sen gönlünü ferah tut hayırlısı de önüne bak her şey olacağına varır sen yeterki ayakta ol
Valla bende en mutlu günlerimi geçirdim. Nasibim sanmıştım meğersem hasımımmış

Uzun süren ilişkiden ayrıldığınızda kendinizi niye kötü hissediyorsunuz aga? dünyada başka kız mı yok?
Hocam bunun cevabını bende çok düşündüm lakin verilen değer geçirilen zaman bırakılan anılar anlık bir boşluk yaratıyor

Başkan29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Atak
benim senin yaşadığına benzer 7 senem gitti ve çok zarar alarak girdi bana giren çıkan başkası da bana göre daha çok zarar almıştır yani uzun lafın kısası bunu ilk yaşayan sen değilsin son yaşayanda sen olmayacaksın kafanda bitir basitleştir normalleştir yoksay zamanla olucak merak etme

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan

Hocam bunun cevabını bende çok düşündüm lakin verilen değer geçirilen zaman bırakılan anılar anlık bir boşluk yaratıyor
Ayrılmak mı istedi salla gitsin kanka. Anıları, değeri, verdiğin sevgiye değmezmiş. Unutmaya bak. Gerisi gelir zaten.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
Dostlar dünyayı emperyalizmin köleleğinden kurtarmak masonların pençesinden kurtarmak istiyorsak yeniden şanlı ecdadımız gibi islam medeniyetine dönmemiz gerekmektedir avrupa yakalalığını batı hayranlığı haram iğrenç şeyleri gözlerini sokup artık normal hale getirdikleri şeyleri hayatları uykumuzdan uyanıp görmemiz gerek artık şu an bize dayatılan bu hayatlar bize huzursuzluk mutsuzluktan başka bişey getirmeyecektir

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Arkadaşlar merhaba. Beni belki bazı formlarda cevap yazarken veya kendi konularımı tartışırken görmüşsünüzdür. Lakin elimden geldiğince müsait oldukça görmeye bakmaya dönmeye çalışıyorum ama inanın bana ruh sağlığı açısından hiç iyi değilim. 2 ay önce 3 yıllık bir ilişkiden aldatılarak ayrıldım. Bu durumun acısını en aza indirmek için de bütün sosyal medya hesaplarını takip etmeyi mesaj atmayı ve görüşmeyi bıraktım. Yakın arkadaşlarımızla da iletişimimi kestim. Ben 20 yaşındayım. Ve içimde dev bir boşluk oluştu. Dev bir isteksizlik. Hevessizlik ve ne yaparsam yapayım tad zevk veya mutluluk içeren hiçbir duyguyu artık hissedemiyorum. Durduk yere saçma sapan düşünceler geliyor kafama. Durduk yere aklıma yapılan ihanet ve bitmek bilmeyecekmiş gibi bir kabus düşüncesi sürekli kafamı kemiriyor. Ruh sağlığımın bozulmasından korkuyorum. Lütfen bişeyler söyleyin.
Birisinin yazdığı gibi herkesin üzerinde etkisi aynı olmaz bir tavsiyem var ama ne kadar işe yarar onu da bilmiyorum. Ben ne zaman bir şeyden üşensem, korksam, yapmak istemesem; bunu yapmaya başlamadan asla bitiremeyeceğimi ve içimde onun boşluğunun olacağını düşünürüm, kısacası bir şeye başlamadan onu bitiremeyeceğimi düşününce adım atmak daha kolay oluyor. İşe yarar mı bilmiyorum ama bunu kendi felsefen yapabilirsin. Ayrıca günlük rutinini bozmanı tavsiye ederim, en basidinden alacağın duş bile daha soğuk olabilir (daha dinç olursun).

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Dostlar dünyayı emperyalizmin köleleğinden kurtarmak masonların pençesinden kurtarmak istiyorsak yeniden şanlı ecdadımız gibi islam medeniyetine dönmemiz gerekmektedir avrupa yakalalığını batı hayranlığı haram iğrenç şeyleri gözlerini sokup artık normal hale getirdikleri şeyleri hayatları uykumuzdan uyanıp görmemiz gerek artık şu an bize dayatılan bu hayatlar bize huzursuzluk mutsuzluktan başka bişey getirmeyecektir
Pek anlamasam da elinize sağllık hocam

Top Bottom