Neler Yeni

Kendimi çaresiz hissediyorum.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Leyla ile mecnuna başla :')
Hocam yapmayın ben o kadar üzüntüyü kaldıramam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hikaye gerçek hayatta olsa emin ol daha beter.
Denemek gerekir bugün başlıyorum

İstersen oyun öneri konusu aç sevdiğin tarzları yaz bir kaç oyun öneririz en azından kafan dağılır oyun oynadığın zamanlarda.
Şuan monitör bekliyorum hocam geldiğinde güzel bir konu açacağım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Babam 40 yıldır bırakamadı hocam. O topa girmem
Hocam şu anda trdeki ölümlerin %24ü kardiyak enfaktüsü , %12si akciğer kanseri ve bu ikisi de direk sigara ile ilişkili, maalesef her sene milyonlarca insanımızı kaybediyoruz. Hiç bulaşmamak en iyisi.

Hocam yapmayın ben o kadar üzüntüyü kaldıramam
Hocam çok fazla üzüntü yok ki dizi genel olarak ağlarken güldürme üzerine kuruluydu, 1.5 sene önce ben de benzer bir şey yaşadığımda lm ile döndüm hayata.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Hocam şu anda trdeki ölümlerin %24ü kardiyak enfaktüsü , %12si akciğer kanseri ve bu ikisi de direk sigara ile ilişkili, maalesef her sene milyonlarca insanımızı kaybediyoruz. Hiç bulaşmamak en iyisi.
Hocam ben değil de koskoca ford fabrikasında çalışıyorum. Fabrikadaki 10 bin işçiden 9 bin 500ü içiyor.

Başkan29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Atak

Hocam çok fazla üzüntü yok ki dizi genel olarak ağlarken güldürme üzerine kuruluydu, 1.5 sene önce ben de benzer bir şey yaşadığımda lm ile döndüm hayata.
Y kardeşim git protein tozu al spor yap ne sigarası :D Git iki bacak falan çalış :D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam ben değil de koskoca ford fabrikasında çalışıyorum. Fabrikadaki 10 bin işçiden 9 bin 500ü içiyor.
Ah ah çok kötü ya, içmese bile pasif içici konumuna düşüyor. Allah yardımcısı olsun babanızın ve Allah babanızı sizin başınızdan eksik etmesin hocam

Spor süper etkili, imkanın varsa sabahları erkenden kalk yürüyüş yap. Belki fitneese bile başlayabilirsin :')

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Eymen Elmacı
Arkadaşım yok ki benim. Gerçekten yok 1 kişi bile yok. Cidden yalnızım
arkadaşım benimde yok olalım arkadaş bende pc meraklısıyım her zaman indirim kovalarım pc yi alıncada oyun oynarız olurmu

Valla dostum dert yarıştırmak gibi olmasın ama antidepresan falan diyorsun ya ben neler kullandım nelerden mahrum kaldım nelere geciktim ne saçma şeyler yüzünden şuan bakıyorum ve keşke daha erken akılım başıma gelseymiş diyorum çok şükür şimdi 3 yıllık bi ilişkim var evlilik yolundayız bu ay söz nişan olacak o derece sen yeterki bişiylerin farkına varıp ayakta kalmak iste ( Eski ilişki 7seneydi)
allah 1 yastıkta kocatsın hocam

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Amin
diyorum kıza seni seviyorum diyorum arkadaş kalalım diyor
sevmiyorsa sizde zorlamayın hocam tek taraflı olmuyor

arkadaşım benimde yok olalım arkadaş bende pc meraklısıyım her zaman indirim kovalarım pc yi alıncada oyun oynarız olurmu

allah 1 yastıkta kocatsın hocam
Valla hocam olur neden olmasın. Bana buradan veya özelden ulaşırsanız telefon numaramı paylaşayım

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Arkadaşlar merhaba. Beni belki bazı formlarda cevap yazarken veya kendi konularımı tartışırken görmüşsünüzdür. Lakin elimden geldiğince müsait oldukça görmeye bakmaya dönmeye çalışıyorum ama inanın bana ruh sağlığı açısından hiç iyi değilim. 2 ay önce 3 yıllık bir ilişkiden aldatılarak ayrıldım. Bu durumun acısını en aza indirmek için de bütün sosyal medya hesaplarını takip etmeyi mesaj atmayı ve görüşmeyi bıraktım. Yakın arkadaşlarımızla da iletişimimi kestim. Ben 20 yaşındayım. Ve içimde dev bir boşluk oluştu. Dev bir isteksizlik. Hevessizlik ve ne yaparsam yapayım tad zevk veya mutluluk içeren hiçbir duyguyu artık hissedemiyorum. Durduk yere saçma sapan düşünceler geliyor kafama. Durduk yere aklıma yapılan ihanet ve bitmek bilmeyecekmiş gibi bir kabus düşüncesi sürekli kafamı kemiriyor. Ruh sağlığımın bozulmasından korkuyorum. Lütfen bişeyler söyleyin.
Öncelikle durumunuz için çok üzüldüm. Size verebileceğim en güzel tavsiye umursamayın. Biliyorum çok zor uzun süreli bir ilişkiden bu şekilde ayrılmak fakat hayat bunları düşünüp kendini yıpratmak için çok kısa yarınımız kesin değil. Daha gençsiniz bu yaşta hayatınızı karartmayın. Kendinize yeni aktiviteler hobiler edinin kafanızı güzel odaklayacak şekilde olsun. Zaman her şeyin ilacıdır bunlar da geçer. Namaz kılıp veya Kuran okuyup dua edin. Allah size yardım eder ve huzurlu hissedersiniz. En önemlisi umursamaz olmaya çalışın. Yalnız kalmamaya çalışın siz düşündükçe işler daha da kötüye gidebilir. Geçmiş olsun.

zihinsel

80+
Kafanızı dağıtmaya uğraşmayın, bu sizin o duygu ve düşüncelerden kurtulmanızı daha da zorlaştıracak. Adam gibi yüzleşin. Emin olun çocuk gibi huzura kavuşacaksınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,609
Üyeler
160,715
Son üye
krali7446
Top Bottom