Neler Yeni

Kendimi çaresiz hissediyorum.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı

T.P.G.

80+ Titanium
O kadar zor bir durum ki. Kendimi işime adadım deli gibi bir pc topladım. İndirimleri kovalar hale geldim, bir yılda pc ile ilgili bir çok konuda uzmanlaştım. Lakin arkadaşlar 20 yılda öğrendiğim her şeyi sanki şuan hayatta kalmak için kullanıyorum. 20 Yıllık tecrübem beni hayatta tutmak için seferber oldu. İşin kötü tarafı bütün şehri beraber gezmemiz. Gittiğim her yerde onun izlerinin olması can yakıyor. AntiDepresana da başlayıp kendimi mahvetmek istemiyorum. Bir kere bile sigara içmemişken ne yapabilirim ki ? Oyunlar tek dostum oldu ve forumdaki tanıdığım insanlar ailem oldu
Öncelikle Antidepresan sakın kullanma. Alkolik asla olma, içersen haftada bir ayda bir iç hani sigara bile içmem dersen yaklaşmazsın umarım.
Hobi edin, sosyalleşmek şu an zor o yüzden keyfine bak ortalık düzelsin sosyalleşir başka birini bulursun. 20 yaş hiçbir şey millet 80 yaşında evleniyor.

Başkan29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Atak
O kadar zor bir durum ki. Kendimi işime adadım deli gibi bir pc topladım. İndirimleri kovalar hale geldim, bir yılda pc ile ilgili bir çok konuda uzmanlaştım. Lakin arkadaşlar 20 yılda öğrendiğim her şeyi sanki şuan hayatta kalmak için kullanıyorum. 20 Yıllık tecrübem beni hayatta tutmak için seferber oldu. İşin kötü tarafı bütün şehri beraber gezmemiz. Gittiğim her yerde onun izlerinin olması can yakıyor. AntiDepresana da başlayıp kendimi mahvetmek istemiyorum. Bir kere bile sigara içmemişken ne yapabilirim ki ? Oyunlar tek dostum oldu ve forumdaki tanıdığım insanlar ailem oldu
Valla dostum dert yarıştırmak gibi olmasın ama antidepresan falan diyorsun ya ben neler kullandım nelerden mahrum kaldım nelere geciktim ne saçma şeyler yüzünden şuan bakıyorum ve keşke daha erken akılım başıma gelseymiş diyorum çok şükür şimdi 3 yıllık bi ilişkim var evlilik yolundayız bu ay söz nişan olacak o derece sen yeterki bişiylerin farkına varıp ayakta kalmak iste ( Eski ilişki 7seneydi)

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Sigara sizin beyninize ve vücudunuza hakaretten başka bir şey değildir, size asla katkısı olmayacak bir şeydir. Buradaki tanıdığın insanların ailen olması bile güzel bir şey değil mi dostum? Yani hala kayıtsız koşulsuz birileri bazı insanlara yardım ediyor. Bu bile bence bizim için iyi bir şey.
Çok üzücü bir durum ama maalesef hayatın gerçekleri bunlar; umuyorum ki müzikle , çalışmayla, sporla, çalışmayla, kitaplarla ve oyunlarla atlatıcaksın zor zamanlarını.
Forumda olsun oyunlarda olsun müziklerde gezmekte iş yerimde ve okuduğum kitaplarda çok şey öğrendim. Ama iş pratikten temele dökülünce cidden bi çuvalladım

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Çok bu tip konuların adamı değilim ama kendimi üzgün hissettiğimde gülmeye çalışıyorum mesela giriyorum foruma konu başlıklarını okuyorum sırf o bile bazen yüzümü güldürüyor :D. Ama bu konuda diyebileceğim çok yalnız kalma hocam, arkadaşlarla dışarı çık olmazsa dc'den milletle oyun filan oyna, bir şeyin "community"ine katıl bu gerçekten çok faydalı olur benim hayatımda çok yardımcı oldu mesela.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Öncelikle Antidepresan sakın kullanma. Alkolik asla olma, içersen haftada bir ayda bir iç hani sigara bile içmem dersen yaklaşmazsın umarım.
Hobi edin, sosyalleşmek şu an zor o yüzden keyfine bak ortalık düzelsin sosyalleşir başka birini bulursun. 20 yaş hiçbir şey millet 80 yaşında evleniyor.
Aynen sigara aşırı kötü başlaması aşırı kolay bırakması aşırı zor bişey denemeyin bile.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Vallahi hocam evliliğin yaşı yoktur ama, 80 yaşında olsam evlenmezdim galiba.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kesinlikle sigara/alkole başlama. Bu tamamen kendine zarar. İmkanın varsa yaşadığın yeri değiştir. Yeni arkadaşlar edinmeye çalış.

T.P.G.

80+ Titanium
Aynen sigara aşırı kötü başlaması aşırı kolay bırakması aşırı zor bişey denemeyin bile.
Alkol bir şekilde her gün içmezse bırakılır ama sigara bırakılmaz 1 içen evleniyor resmen onunla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallahi hocam evliliğin yaşı yoktur ama, 80 yaşında olsam evlenmezdim galiba.
80 yaşında bende evlenmezdim zaten örnek verdim sadece.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Çok bu tip konuların adamı değilim ama kendimi üzgün hissettiğimde gülmeye çalışıyorum mesela giriyorum foruma konu başlıklarını okuyorum sırf o bile bazen yüzümü güldürüyor :D. Ama bu konuda diyebileceğim çok yalnız kalma hocam, arkadaşlarla dışarı çık olmazsa dc'den milletle oyun filan oyna, bir şeyin "community"ine katıl bu gerçekten çok faydalı olur benim hayatımda çok yardımcı oldu mesela.
Hocam bende konu başlıklarına çok gülüyorum. Her ne kadar sorunlar olsa da başlıklar komik geliyor

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,614
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Forumda olsun oyunlarda olsun müziklerde gezmekte iş yerimde ve okuduğum kitaplarda çok şey öğrendim. Ama iş pratikten temele dökülünce cidden bi çuvalladım
Hikayeli oyunlar oynamak, kitap okumak, film veya dizi izlemek, kendi dünyadan çıkıp başka dünyalara dalmak belki bir çözüm olabilir.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Aynen öyle hocam, merak edip başlamak bile geçmedi aklımdan hiç. Bir insan dumandan nasıl keyif alabilir ki ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,554
Üyeler
163,520
Son üye
wellgosh
Top Bottom