Öncelikle Antidepresan sakın kullanma. Alkolik asla olma, içersen haftada bir ayda bir iç hani sigara bile içmem dersen yaklaşmazsın umarım.O kadar zor bir durum ki. Kendimi işime adadım deli gibi bir pc topladım. İndirimleri kovalar hale geldim, bir yılda pc ile ilgili bir çok konuda uzmanlaştım. Lakin arkadaşlar 20 yılda öğrendiğim her şeyi sanki şuan hayatta kalmak için kullanıyorum. 20 Yıllık tecrübem beni hayatta tutmak için seferber oldu. İşin kötü tarafı bütün şehri beraber gezmemiz. Gittiğim her yerde onun izlerinin olması can yakıyor. AntiDepresana da başlayıp kendimi mahvetmek istemiyorum. Bir kere bile sigara içmemişken ne yapabilirim ki ? Oyunlar tek dostum oldu ve forumdaki tanıdığım insanlar ailem oldu
Valla dostum dert yarıştırmak gibi olmasın ama antidepresan falan diyorsun ya ben neler kullandım nelerden mahrum kaldım nelere geciktim ne saçma şeyler yüzünden şuan bakıyorum ve keşke daha erken akılım başıma gelseymiş diyorum çok şükür şimdi 3 yıllık bi ilişkim var evlilik yolundayız bu ay söz nişan olacak o derece sen yeterki bişiylerin farkına varıp ayakta kalmak iste ( Eski ilişki 7seneydi)O kadar zor bir durum ki. Kendimi işime adadım deli gibi bir pc topladım. İndirimleri kovalar hale geldim, bir yılda pc ile ilgili bir çok konuda uzmanlaştım. Lakin arkadaşlar 20 yılda öğrendiğim her şeyi sanki şuan hayatta kalmak için kullanıyorum. 20 Yıllık tecrübem beni hayatta tutmak için seferber oldu. İşin kötü tarafı bütün şehri beraber gezmemiz. Gittiğim her yerde onun izlerinin olması can yakıyor. AntiDepresana da başlayıp kendimi mahvetmek istemiyorum. Bir kere bile sigara içmemişken ne yapabilirim ki ? Oyunlar tek dostum oldu ve forumdaki tanıdığım insanlar ailem oldu
Forumda olsun oyunlarda olsun müziklerde gezmekte iş yerimde ve okuduğum kitaplarda çok şey öğrendim. Ama iş pratikten temele dökülünce cidden bi çuvalladımSigara sizin beyninize ve vücudunuza hakaretten başka bir şey değildir, size asla katkısı olmayacak bir şeydir. Buradaki tanıdığın insanların ailen olması bile güzel bir şey değil mi dostum? Yani hala kayıtsız koşulsuz birileri bazı insanlara yardım ediyor. Bu bile bence bizim için iyi bir şey.
Çok üzücü bir durum ama maalesef hayatın gerçekleri bunlar; umuyorum ki müzikle , çalışmayla, sporla, çalışmayla, kitaplarla ve oyunlarla atlatıcaksın zor zamanlarını.
Aynen sigara aşırı kötü başlaması aşırı kolay bırakması aşırı zor bişey denemeyin bile.Öncelikle Antidepresan sakın kullanma. Alkolik asla olma, içersen haftada bir ayda bir iç hani sigara bile içmem dersen yaklaşmazsın umarım.
Hobi edin, sosyalleşmek şu an zor o yüzden keyfine bak ortalık düzelsin sosyalleşir başka birini bulursun. 20 yaş hiçbir şey millet 80 yaşında evleniyor.
Vallahi hocam evliliğin yaşı yoktur ama, 80 yaşında olsam evlenmezdim galiba.Öncelikle Antidepresan sakın kullanma. Alkolik asla olma, içersen haftada bir ayda bir iç hani sigara bile içmem dersen yaklaşmazsın umarım.
Hobi edin, sosyalleşmek şu an zor o yüzden keyfine bak ortalık düzelsin sosyalleşir başka birini bulursun. 20 yaş hiçbir şey millet 80 yaşında evleniyor.
Alkol bir şekilde her gün içmezse bırakılır ama sigara bırakılmaz 1 içen evleniyor resmen onunla.Aynen sigara aşırı kötü başlaması aşırı kolay bırakması aşırı zor bişey denemeyin bile.
80 yaşında bende evlenmezdim zaten örnek verdim sadece.Vallahi hocam evliliğin yaşı yoktur ama, 80 yaşında olsam evlenmezdim galiba.
Hocam bende konu başlıklarına çok gülüyorum. Her ne kadar sorunlar olsa da başlıklar komik geliyorÇok bu tip konuların adamı değilim ama kendimi üzgün hissettiğimde gülmeye çalışıyorum mesela giriyorum foruma konu başlıklarını okuyorum sırf o bile bazen yüzümü güldürüyor . Ama bu konuda diyebileceğim çok yalnız kalma hocam, arkadaşlarla dışarı çık olmazsa dc'den milletle oyun filan oyna, bir şeyin "community"ine katıl bu gerçekten çok faydalı olur benim hayatımda çok yardımcı oldu mesela.
Hikayeli oyunlar oynamak, kitap okumak, film veya dizi izlemek, kendi dünyadan çıkıp başka dünyalara dalmak belki bir çözüm olabilir.Forumda olsun oyunlarda olsun müziklerde gezmekte iş yerimde ve okuduğum kitaplarda çok şey öğrendim. Ama iş pratikten temele dökülünce cidden bi çuvalladım
Aynen öyle hocam, merak edip başlamak bile geçmedi aklımdan hiç. Bir insan dumandan nasıl keyif alabilir ki ?Aynen sigara aşırı kötü başlaması aşırı kolay bırakması aşırı zor bişey denemeyin bile.