Kendimi kötü hissediyorum

samurai23

80+
Reaksiyon skoru
136
Merhaba arkadaşlar uzun bi süredir baya ağır baş ağrısı ayaktayken mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum yani yürüyemiyorum kolay kolay nefes almada zorluk çekiyorum öksürük nöbetleri çok fazla geliyor ve tırnaklarımda sararma var nedendir sizce ne yapmam gerekli ailemden ayrı yaşıyorum onlara bir şey söylemedim daha endişelenirler diye hastane ile uğraşmak istemiyorum pahalı gelir ücret diye düşünüyorum ailem para yolluyor bana onun yerine oyun felan alırım sizin bildiğiniz evde hazırlamalık ilaç var mı acilen yapayım

Kan değerlerinize baktırın doktor pahalı da sağlığınızdan önemli mi ? kaç yılında yaşıyoruz 1892 m i?

Yani fikir tahmin yürütmemizi istesen anlarım da sağlık konusu bu ev yapımı ilaç burdan kimse söylemez sen de yapma zaten.
Yorgunluk veya daha ciddi bir sebepten olabilir. Burdaki kimse sorununa çözüm bulamaz ancak tahmin yürütebiliriz
Acilen doktora gitmen lazım ama

Gelen parayla oyun alacağım diyorsun, oyun mu önemli yoksa sağlığın mı?
Oyunu başka bir zaman alabilirsin, ama sağlığını kaybedersen bir daha kazanamayabilirsin.

Doktor paralı olur diyip evde yapılacak ilaç istiyorsun ama aynı paragrafta ailemin yolladığı parayla oyun alırım diyorsun. Oyun sağlığından daha mı önemli? Oyunu başka bir zaman alırsın ama sağlığını kaybettikten sonra alabilir misin?

Kesinlikle doktora git, internet ortamından evde yapılabilecek bir ilaç istemek yapacağın en mantıksız şeylerden biri.

Dostum sağlıklı değilsin ve gelen parayla oyun alıcam diyorsun.
Sana ne söyleyebiliriz ki?
Evde yapabileceğim ilaç tarzı bir şeyler vardır illaki limonlu su felan iyileştirir diye düşünüyorum beni ama Ayağada kalkamıyorum ki geçen gün yürümeye çalıştım 5 kere düştüm yere baş dönmesinden kaç defa kustum zaten

Evde yapabileceğim ilaç tarzı bir şeyler vardır illaki limonlu su felan iyileştirir diye düşünüyorum beni ama Ayağada kalkamıyorum ki geçen gün yürümeye çalıştım 5 kere düştüm yere baş dönmesinden kaç defa kustum zaten
Durumun çok kötü hala limonlu su vesaire diyorsun. Kesinlikle bir doktora görün.

Merhaba arkadaşlar uzun bi süredir baya ağır baş ağrısı ayaktayken mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum yani yürüyemiyorum kolay kolay nefes almada zorluk çekiyorum öksürük nöbetleri çok fazla geliyor ve tırnaklarımda sararma var nedendir sizce ne yapmam gerekli ailemden ayrı yaşıyorum onlara bir şey söylemedim daha endişelenirler diye hastane ile uğraşmak istemiyorum pahalı gelir ücret diye düşünüyorum ailem para yolluyor bana onun yerine oyun felan alırım sizin bildiğiniz evde hazırlamalık ilaç var mı acilen yapayım
Oyunu falan sonra da alabilirsin para biriktirip vs. bence oyalanmadan bir doktora görünmelisin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,163
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri