Neler Yeni

Kendinizi acımasızca - objektif ve gerçekçi şekilde tanımlar mısınız ?

2mApoo

80+ Silver
Kısaca birkaç cümle yada maddeden oluşan ama ciddi anlamda acımasızca ve gerçekçi bir şekilde eksiklikleriniz kusurlarınızla beraber sıradan kişiliğiniz tanımlar mısınız ?
Ben başlıyorum : *düzenlendi...

NOT: BU yazdıklarımın çok küçük bir kısmını dışarı yansıtıyorum ve kendimin sadece en kötü hallerini yazdım. Ben sadece bu yazdıklarımdan ibaret değilim.

Tek zevk aldığı şey müzik yapmak - şarkı dinlemek - bisiklet sürmek - DA forumda takılmak ve geceleri dışarı çıkmak olan , ailesi ve 2-3 kişi dışında pek seveni olmayan , aşk , iddia bayisinde ve ders konusunda sürekli kaybeden , mutsuzluğu ve kaygısını gidermek için kıyafet almak dışında pek bir şey yapmayan , ortaokuldan beri anksiyete bozukluğu olan ve atak anında acınası hale gelen , hayali psikolog olmak olan , egosu tavan , mükemmeliyetçi ve detaylara takılan , soğuk kahveye bayılan , "keko" dedikleri gruplandırmada yer alan , konuşması pek istanbul türkçesi kadar net ve temiz olmayan , bulunduğu mekanda sürekli en iyi olmaya çalışan ve bazı konularda ondan iyisini görünce kendine kızan ve orayı terk eden , insanların sadece dış görünüşü nedeniyle tilt olan veya soğuyan , ağzına gelen her şeyi düşünmeden söyleyen , kıyafetleri yüzünden migrostan kovulan veya güvenlik izlemesiyle karşılaşan , sürekli herşeyi düşünen, duygu durumu sürekli değişen , aşırı rekabetçi ve şu sıralar tek derdi daha fazla para kazanmak olan bir insan evladıyım.

Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,620
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Görüp görebileceğin en çirkin seviyede dürüst ve sinirli biriyim. Egosu boyundan uzun (bu arada boyum 190) en merhametsiz ve robottan farkı olmayan biriyim. Arsızın önde gideniyim utanmam yok. Tek başına kaldığında düşünceleri içini kemirdiği için gerçekten kafayı yiyen 2 anti depresanı aynı anda kullanabilecek kadar mental açıdan ezik biriyim.
Sırf çevremi kontrol altına alabilmek için psikoloji ve makro/mikro ifadeler öğrenecek kadar da zorbayım.

2mApoo

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görüp görebileceğin en çirkin seviyede dürüst ve sinirli biriyim. Egosu boyundan uzun (bu arada boyum 190) en merhametsiz ve robottan farkı olmayan biriyim. Arsızın önde gideniyim utanmam yok. Tek başına kaldığında düşünceleri içini kemirdiği için gerçekten kafayı yiyen 2 anti depresanı aynı anda kullanabilecek kadar mental açıdan ezik biriyim.
Sırf çevremi kontrol altına alabilmek için psikoloji ve makro/mikro ifadeler öğrenecek kadar da zorbayım.
Owww sen kısaca narsistsin knk. Yada ben fazlasıyla iyiyim bilemedim ASDFASDFA

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,592
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Anneme çok iyi çocuk diye tanıttığım arkadașım.

Sagittarius

80+ Silver
Ekleme

Hakan Bey aynı zamanda çok azgınsiniz :D :D Instagram da biraz görmüşümdür

Akagami no shanks

80+ Bronze
Seni engellemeli miyim?

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Evrenin en mükemmel insanıyım. İnanmıyorsan @MematiBaş🚬 'a sor.
(Şaka şaka birazdan yazacağım)

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
İstediği olmayınca/sporda günü istediği gibi geçmeyince/ortamda en iyisi olamayınca çok sinirlenirim
Zorbayım insanlarla dalga geçmekten keyif alırım
Göğüslerim çok kötü
Düzenli ve planlı bir hayatım olması kimisine göre kötü ama bence iyi
Kesinlikle utanma ve çekinmem yok
Aşırı merhametsiz ve acımasızım

2mApoo

80+ Silver
İstediği olmayınca/sporda günü istediği gibi geçmeyince/ortamda en iyisi olamayınca çok sinirlenirim
Zorbayım insanlarla dalga geçmekten keyif alırım
Göğüslerim çok kötü
Düzenli ve planlı bir hayatım olması kimisine göre kötü ama bence iyi
Kesinlikle utanma ve çekinmem yok
Aşırı merhametsiz ve acımasızım
Ben merkezlisin yani ????

Top Bottom