Sagittarius
80+ Silver
Dur bide benKısaca birkaç cümle yada maddeden oluşan ama ciddi anlamda acımasızca ve gerçekçi bir şekilde eksiklikleriniz kusurlarınızla beraber sıradan kişiliğiniz tanımlar mısınız ?
Ben başlıyorum : *düzenlendi...
Tek zevk aldığı şey müzik yapmak - şarkı dinlemek - bisiklet sürmek - DA forumda takılmak ve geceleri dışarı çıkmak olan , ailesi ve 2-3 kişi dışında pek seveni olmayan , aşk , iddia bayisinde ve ders konusunda sürekli kaybeden , mutsuzluğu ve kaygısını gidermek için kıyafet almak dışında pek bir şey yapmayan , ortaokuldan beri anksiyete bozukluğu olan ve atak anında acınası hale gelen , hayali psikolog olmak olan , egosu tavan , mükemmeliyetçi ve detaylara takılan , soğuk kahveye bayılan , "keko" dedikleri gruplandırmada yer alan , konuşması pek istanbul türkçesi kadar net ve temiz olmayan , bulunduğu mekanda sürekli en iyi olmaya çalışan ve bazı konularda ondan iyisini görünce kendine kızan ve orayı terk eden , insanların sadece dış görünüşü nedeniyle tilt olan veya soğuyan , ağzına gelen her şeyi düşünmeden söyleyen , kıyafetleri yüzünden migrostan kovulan veya güvenlik izlemesiyle karşılaşan , sürekli herşeyi düşünen, duygu durumu sürekli değişen , aşırı rekabetçi ve şu sıralar tek derdi daha fazla para kazanmak olan bir insan evladıyım.
Çok hırslı olup aynı zamanda sinirli ve bunlarla beraber çok kırılganımdır eğlenmeyi severim param genelde fazlasıyla olur o yönden mutsuz değilim hız yapmayı seven eskiden çok kadınlarla yatıp kalkan şimdi bir kadına bağlanıp unutamayan Motor hastası ve M3 GTR E46 hastası olan hız yapmayi aşırı seven genelde canı yanan hep kırılan pek sevilmeyen Alfa insan grubunda yer alan ağzım çok iyi laf yapar savaşçı bir kişiliği olan karımdan biara şişlendim sormayın böyle yaşayan Allah in yüzü gülmeyen kuluyum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen nasıl bir insansın Tanrım karşımda bir canavarİstediği olmayınca/sporda günü istediği gibi geçmeyince/ortamda en iyisi olamayınca çok sinirlenirim
Zorbayım insanlarla dalga geçmekten keyif alırım
Göğüslerim çok kötü
Düzenli ve planlı bir hayatım olması kimisine göre kötü ama bence iyi
Kesinlikle utanma ve çekinmem yok
Aşırı merhametsiz ve acımasızım