Neler Yeni

Kendinizi acımasızca - objektif ve gerçekçi şekilde tanımlar mısınız ?

Sagittarius

80+ Silver
Kısaca birkaç cümle yada maddeden oluşan ama ciddi anlamda acımasızca ve gerçekçi bir şekilde eksiklikleriniz kusurlarınızla beraber sıradan kişiliğiniz tanımlar mısınız ?
Ben başlıyorum : *düzenlendi...

Tek zevk aldığı şey müzik yapmak - şarkı dinlemek - bisiklet sürmek - DA forumda takılmak ve geceleri dışarı çıkmak olan , ailesi ve 2-3 kişi dışında pek seveni olmayan , aşk , iddia bayisinde ve ders konusunda sürekli kaybeden , mutsuzluğu ve kaygısını gidermek için kıyafet almak dışında pek bir şey yapmayan , ortaokuldan beri anksiyete bozukluğu olan ve atak anında acınası hale gelen , hayali psikolog olmak olan , egosu tavan , mükemmeliyetçi ve detaylara takılan , soğuk kahveye bayılan , "keko" dedikleri gruplandırmada yer alan , konuşması pek istanbul türkçesi kadar net ve temiz olmayan , bulunduğu mekanda sürekli en iyi olmaya çalışan ve bazı konularda ondan iyisini görünce kendine kızan ve orayı terk eden , insanların sadece dış görünüşü nedeniyle tilt olan veya soğuyan , ağzına gelen her şeyi düşünmeden söyleyen , kıyafetleri yüzünden migrostan kovulan veya güvenlik izlemesiyle karşılaşan , sürekli herşeyi düşünen, duygu durumu sürekli değişen , aşırı rekabetçi ve şu sıralar tek derdi daha fazla para kazanmak olan bir insan evladıyım.
Dur bide ben

Çok hırslı olup aynı zamanda sinirli ve bunlarla beraber çok kırılganımdır eğlenmeyi severim param genelde fazlasıyla olur o yönden mutsuz değilim hız yapmayı seven eskiden çok kadınlarla yatıp kalkan şimdi bir kadına bağlanıp unutamayan Motor hastası ve M3 GTR E46 hastası olan hız yapmayi aşırı seven genelde canı yanan hep kırılan pek sevilmeyen Alfa insan grubunda yer alan ağzım çok iyi laf yapar :D savaşçı bir kişiliği olan karımdan biara şişlendim sormayın :D böyle yaşayan Allah in yüzü gülmeyen kuluyum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstediği olmayınca/sporda günü istediği gibi geçmeyince/ortamda en iyisi olamayınca çok sinirlenirim
Zorbayım insanlarla dalga geçmekten keyif alırım
Göğüslerim çok kötü
Düzenli ve planlı bir hayatım olması kimisine göre kötü ama bence iyi
Kesinlikle utanma ve çekinmem yok
Aşırı merhametsiz ve acımasızım
Sen nasıl bir insansın Tanrım karşımda bir canavar :D

2mApoo

80+ Silver
Dur bide ben

Çok hırslı olup aynı zamanda sinirli ve bunlarla beraber çok kırılganımdır eğlenmeyi severim param genelde fazlasıyla olur o yönden mutsuz değilim hız yapmayı seven eskiden çok kadınlarla yatıp kalkan şimdi bir kadına bağlanıp unutamayan Motor hastası ve M3 GTR E46 hastası olan hız yapmayi aşırı seven genelde canı yanan hep kırılan pek sevilmeyen Alfa insan grubunda yer alan ağzım çok iyi laf yapar :D savaşçı bir kişiliği olan karımdan biara şişlendim sormayın :D böyle yaşayan Allah in yüzü gülmeyen kuluyum

Sen nasıl bir insansın Tanrım karşımda bir canavar :D
Oooo abi sen annemin küçükken uzak dur dediği insanmışsın cidden :D
Ama hız konusunda hala çok sertim ve az biraz bilgim var sana aktardım. Lütfen uy bunlara :D

Sagittarius

80+ Silver
Oooo abi sen annemin küçükken uzak dur dediği insanmışsın cidden :D
Ama hız konusunda hala çok sertim ve az biraz bilgim var sana aktardım. Lütfen uy bunlara :D
Benden kaçamazsın:D :D orta okulda hiç bir veli beni sevmezdi en kötülenen çocuktum keko olarak algılama okulun kekolarin temizledim :D :D sürekli birinin burnunu kırdım okulda keko kalmadı

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,542
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

2mApoo

80+ Silver
Benden kaçamazsın:D :D orta okulda hiç bir veli beni sevmezdi en kötülenen çocuktum keko olarak algılama okulun kekolarin temizledim :D :D sürekli birinin burnunu kırdım okulda keko kalmadı
Disipline veya kasten adam yaralamadan dosya açılınca gelen pişmanlık hissi :D
asdfasdfasdfasdfasdfasdf

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Hırsı olan ama asla egosunu tatmin edemeyen ve aynı zamanda kendini olma istediği yerde göremeyen, yapabileceklerini bilip yalmayı erteleyen aynı zamanda herşeyde bilmişlik taslayan ama tam bilgisi olmayan, her fırsatta aşk-sevgi konuları ile dalga geçip çok alakasız birinden hoşlanan, küfür etmeyen ama sert konuşan, imkanı olsa hayatını rape adayacak biriyim

2mApoo

80+ Silver
Disipline veya kasten adam yaralamadan dosya açılınca gelen pişmanlık hissi :D
asdfasdfasdfasdfasdfasdf
YAŞANDI bu arada ama 12yim diye disipline almadılar sadece dosya :D

Hırsı olan ama asla egosunu tatmin edemeyen ve aynı zamanda kendini olma istediği yerde göremeyen, yapabileceklerini bilip yalmayı erteleyen aynı zamanda herşeyde bilmişlik taslayan ama tam bilgisi olmayan, her fırsatta aşk-sevgi konuları ile dalga geçip çok alakasız birinden hoşlanan, küfür etmeyen ama sert konuşan, imkanı olsa hayatını rape adayacak biriyim
kısaca kendiyle çelişen bir kişiliksin dediğin şeylere göre.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Evrenin en mükemmel insanıyım. İnanmıyorsan @MematiBaş🚬 'a sor.
(Şaka şaka birazdan yazacağım)
Düzeltme (12.10.22 saat; 22:47): Kendini çok seven, çok beğenen, aşırı sosyal ve konuşmayı seven, merhametli; kafayı din, tarih, edebiyat ve felsefeyle bozan, psikopat (beyaz şapkalı psikopat:)) , saçma bir seviyede cesareti olan, biraz da musrif, parayı adam akıllı harcayamayan ama parasız da kalmayan, heyecanla verdiği sözleri bazen tutmayan, yaparım dediği şeyi söke söke alan, Bazen aşırı üretken bazen evrenin en tembeli olan, karıyla kızla asla işi olmayan, evlilik-sevgililik ve karşı cinsle arkadaşlık harici olan tüm ilişkilerinden tiksinen, Küfrü pek sevmeyen ancak kendine söylenince takmayan, kaliteli bir insan:), oyun oynamak yerine oyun üretmeyi seven, zamanının çoğunu filoloji ve tarihe veren psikopatın teki. Bir de azcık egolu ve kendini bayağı bir beğenmiş ve hırslı ama gerektiğinde vazgeçebilen.

VE TABİ EVRENİN EN MÜKEMMEL, EN MÜTHİŞ, EN KALİTELİ, EN DOSTANE, EN YAKIŞIKLISI VE DAHA SAYAMAYACAĞIM OLUMLU FİİLERE SAHİP BİR İNSAN!:ROFLMAO:
İnanmayanlar, @MematiBaş🚬 ve @2mApoo'ya sorabilirler.

Ve evrenin en özgüvenlisi!
Burası çokomelli

Son düzenleme:

2mApoo

80+ Silver
Düzeltme (12.10.22 saat; 22:47): Kendini çok seven, çok beğenen, aşırı sosyal ve konuşmayı seven, merhametli; kafayı din, tarih, edebiyat ve felsefeyle bozan, psikopat (beyaz şapkalı psikopat:)) , saçma bir seviyede cesareti olan, biraz da musrif, parayı adam akıllı harcayamayan ama parasız da kalmayan, heyecanla verdiği sözleri bazen tutmayan, yaparım dediği şeyi söke söke alan, Bazen aşırı üretken bazen evrenin en tembeli olan, karıyla kızla asla işi olmayan, evlilik-sevgililik ve karşı cinsle arkadaşlık harici olan tüm ilişkilerinden tiksinen, Küfrü pek sevmeyen ancak kendine söylenince takmayan, kaliteli bir insan:), oyun oynamak yerine oyun üretmeyi seven, zamanının çoğunu filoloji ve tarihe veren psikopatın teki. Bir de azcık egolu ve kendini bayağı bir beğenmiş ve hırslı ama gerektiğinde vazgeçebilen.

VE TABİ EVRENİN EN MÜKEMMEL, EN MÜTHİŞ, EN KALİTELİ, EN DOSTANE, EN YAKIŞIKLISI VE DAHA SAYAMAYACAĞIM OLUMLU FİİLERE SAHİP BİR İNSAN!:ROFLMAO:
Özgüven tavan bakıyorum. Ne yaşandı birkaç saat içinde çok merak ediyorum aSDFASDFASDFAS
Bu arada ne iş yapıyon ki knk ? :D Paran var tuzun kuru senin dediğine göre :D

Maykıl

80+ Silver
tek zevk aldığım şey valorant oynamak,
bir şempanze topluluğuna girdiğimde onlardan daha gelişmiş bir şempanze gördükleri için hep tehdit alan
insanlara lakap adı altında gerçekleri söyleyen

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Özgüven tavan bakıyorum. Ne yaşandı birkaç saat içinde çok merak ediyorum aSDFASDFASDFAS
Bu arada ne iş yapıyon ki knk ? :D Paran var tuzun kuru senin dediğine göre :D
Kanka klasik Türk genci bir lise öğrencisiyim. Sadece parayı sevdiğim için para bana geliyor. :ROFLMAO:

Özgüven tavan
Ben özgüveniş unuttum. Oraya ekliyeyim bari. Olmaz öyle listem boş kaldı.

2mApoo

80+ Silver
tek zevk aldığım şey valorant oynamak,
bir şempanze topluluğuna girdiğimde onlardan daha gelişmiş bir şempanze gördükleri için hep tehdit alan
insanlara lakap adı altında gerçekleri söyleyen
Reyna > Neon
Reyna > All
;D

Kanka klasik Türk genci bir lise öğrencisiyim. Sadece parayı sevdiğim için para bana geliyor. :ROFLMAO:

Ben özgüveniş unuttum. Oraya ekliyeyim bari. Olmaz öyle listem boş kaldı.
Baba parası mı ?
Para babası mı ?
asdfasdfasdfasdfa
Part time iş fln mı knk ?

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Baba parası mı ?
Para babası mı ?
asdfasdfasdfasdfa
Part time iş fln mı knk ?
Kanka inan hiç biri değil. Bana o para nasıl geliyor anlamıyorum ama geliyor. Çok şükür. :ROFLMAO:

Top Bottom