Neler Yeni

Kendinizi acımasızca - objektif ve gerçekçi şekilde tanımlar mısınız ?

Maykıl

80+ Silver
Reyna > Neon
Reyna > All
;D
ben güzel olduğu için koymuştum :D

çok guzelya bakıp bakıp aşık oluyorum
1665605167485.png

söyle gosteriyim D:

KAANT10X

80+ Bronze
Akılsızım kafam ne akademik anlamda ne de normal yaşamda çalışıyor oyunlarda beceriksizim müzikle alakam yok sosyal değilim
Kalabalıkta konuşamam utangaç ve acizim benim bu dünyada ki amacım ne bilmiyorum hiç iyi yönün yok mu derseniz sanırım yok.

2mApoo

80+ Silver
ben güzel olduğu için koymuştum :D

çok guzelya bakıp bakıp aşık oluyorum
Olm oyundaki hali bile çok çekici ne yalan söylim ASDFASDFASDFAS
Ama real > sanal :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka inan hiç biri değil. Bana o para nasıl geliyor anlamıyorum ama geliyor. Çok şükür. :ROFLMAO:
mhmmmm
kara para kokusu aldım bak üstelemiyeyim en iyisi (!). Sonuçta paran var yeterli :D

Akılsızım kafam ne akademik anlamda ne de normal yaşamda çalışıyor oyunlarda beceriksizim müzikle alakam yok sosyal değilim
Kalabalıkta konuşamam utangaç ve acizim benim bu dünyada ki amacım ne bilmiyorum hiç iyi yönün yok mu derseniz sanırım yok.
Yada sen görmek istemiyorsun :D
Sana birkaç soruyla en iyi yönlerini ortaya çıkarabilirim bile :D

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,962
İsim
tümen dağ
Ben normalim ya
Tek eksi yonum turkiyede doğmam

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

2mApoo

80+ Silver
bilmiyorum ya, ben artık nedense bir kızla erkeğin yakın arkadaş olabileceğine inanmıyorum sevgililik falanda boş iş bence.

bir şey farkettim

ben çok 2 yüzlü bir insanmışım.
Aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnn
FJAHDSKDLFHASDFASD

Sagittarius

80+ Silver
Disipline veya kasten adam yaralamadan dosya açılınca gelen pişmanlık hissi :D
asdfasdfasdfasdfasdfasdf
buarada öyle bişi var sicilde ama tam adını bilşmiyom

YAŞANDI bu arada ama 12yim diye disipline almadılar sadece dosya :D

kısaca kendiyle çelişen bir kişiliksin dediğin şeylere göre.
madem ceza alacaktım az daha elini kolunu kıraydım :D

Senin tercihin ?
formun en yakışıklısı engellenirmi la

Kısaca birkaç cümle yada maddeden oluşan ama ciddi anlamda acımasızca ve gerçekçi bir şekilde eksiklikleriniz kusurlarınızla beraber sıradan kişiliğiniz tanımlar mısınız ?
Ben başlıyorum : *düzenlendi...

NOT: BU yazdıklarımın çok küçük bir kısmını dışarı yansıtıyorum ve kendimin sadece en kötü hallerini yazdım. Ben sadece bu yazdıklarımdan ibaret değilim.

Tek zevk aldığı şey müzik yapmak - şarkı dinlemek - bisiklet sürmek - DA forumda takılmak ve geceleri dışarı çıkmak olan , ailesi ve 2-3 kişi dışında pek seveni olmayan , aşk , iddia bayisinde ve ders konusunda sürekli kaybeden , mutsuzluğu ve kaygısını gidermek için kıyafet almak dışında pek bir şey yapmayan , ortaokuldan beri anksiyete bozukluğu olan ve atak anında acınası hale gelen , hayali psikolog olmak olan , egosu tavan , mükemmeliyetçi ve detaylara takılan , soğuk kahveye bayılan , "keko" dedikleri gruplandırmada yer alan , konuşması pek istanbul türkçesi kadar net ve temiz olmayan , bulunduğu mekanda sürekli en iyi olmaya çalışan ve bazı konularda ondan iyisini görünce kendine kızan ve orayı terk eden , insanların sadece dış görünüşü nedeniyle tilt olan veya soğuyan , ağzına gelen her şeyi düşünmeden söyleyen , kıyafetleri yüzünden migrostan kovulan veya güvenlik izlemesiyle karşılaşan , sürekli herşeyi düşünen, duygu durumu sürekli değişen , aşırı rekabetçi ve şu sıralar tek derdi daha fazla para kazanmak olan bir insan evladıyım.
HER GECE AHMET KAYA:)cool::blobdance:) KUM GİBİ:poop::poop: DİNLEYİP 31 CEKMEDEN UYUYAMIYORUM.... :peepo2::peepo2::peepokalp:
EVET AŞŞAĞILIK BİR ADAMIM BENİ YARGILAMAYIN DOSTLARMM...
BU ARDA UCUZ EŞŞEK YEMİ ATAR MISINIZ

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
formun en yakışıklısı engellenirmi la
Ama böyle olmuyor hak var nizam var. Oylama yapalım ya da neyse boşver. Ben Evrenin en yakışıklısıyım. Da eğer evrenin en yakışıklısı isem forum da olduğum için forumun da en yakışıklısı olmam gerekmez mi? Tamam olay çözüldü em yakışıklı benim. İnanmıyorsan @The Last Dragonborn 'a sor.😁

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Düzeltme (12.10.22 saat; 22:47): Kendini çok seven, çok beğenen, aşırı sosyal ve konuşmayı seven, merhametli; kafayı din, tarih, edebiyat ve felsefeyle bozan, psikopat (beyaz şapkalı psikopat:)) , saçma bir seviyede cesareti olan, biraz da musrif, parayı adam akıllı harcayamayan ama parasız da kalmayan, heyecanla verdiği sözleri bazen tutmayan, yaparım dediği şeyi söke söke alan, Bazen aşırı üretken bazen evrenin en tembeli olan, karıyla kızla asla işi olmayan, evlilik-sevgililik ve karşı cinsle arkadaşlık harici olan tüm ilişkilerinden tiksinen, Küfrü pek sevmeyen ancak kendine söylenince takmayan, kaliteli bir insan:), oyun oynamak yerine oyun üretmeyi seven, zamanının çoğunu filoloji ve tarihe veren psikopatın teki. Bir de azcık egolu ve kendini bayağı bir beğenmiş ve hırslı ama gerektiğinde vazgeçebilen.

VE TABİ EVRENİN EN MÜKEMMEL, EN MÜTHİŞ, EN KALİTELİ, EN DOSTANE, EN YAKIŞIKLISI VE DAHA SAYAMAYACAĞIM OLUMLU FİİLERE SAHİP BİR İNSAN!:ROFLMAO:
İnanmayanlar, @MematiBaş🚬 ve @2mApoo'ya sorabilirler.

Ve evrenin en özgüvenlisi!
Burası çokomelli
Yalan yok öyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,768
Üyeler
162,551
Son üye
Furkanb45