Herkese merhabalar bende kenwood un kasvetli full set bir ses sistemi var fakat nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum nereyi nereye takacağımı vb. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Kabinlerden gelenleri kırmızı beyaz olan yerlere takıcaksın. Bazıları ters olabilir yerlerini değiştirerek denersin. Güç kablosuda iki tane erkek sağ tarafta giriş var onuda oraya takıcaksın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben aynı böyle bir sistemi hiç bilgim yokken pcye bağlayıp ses almıştım. 13 yaşlarında hoparlör yoktu evde boşta böyle bna benzer kabin vardı. Babam olmaz falan dedi. 3 katlı bir evde oturuyorduk. Ses gelmeye başlayınca annem babama seslendi yaptı herhalde diye ikiside koşarak yukarı geldi. Babam olduğunu anlayınca bir an el attı. Sonra kalan hoparlörleri bağladık.
Kabinlerden gelenleri kırmızı mavi beyaz olan yerlere takıcaksın. Bazıları ters olabilir yerlerini değiştirerek denersin. Güç kablosuda iki tane erkek sağ tarafta giriş var onuda oraya takıcaksın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben aynı böyle bir sistemi hiç bilgim yokken pcye bağlayıp ses almıştım. 13 yaşlarında hoparlör yoktu evde boşta böyle bna benzer kabin vardı. Babam olmaz falan dedi. 3 katlı bir evde oturuyorduk. Ses gelmeye başlayınca annem babama seslendi yaptı herhalde diye ikiside koşarak yukarı geldi. Babam olduğunu anlayınca bir an el attı. Sonra kalan hoparlörleri bağladık.