Kepeğe ne önerirsiniz?

OFERKAN

80+
Reaksiyon skoru
179
Arkadaşlar ben kepek sorunu ile uğraşıyorum ama bir türlü geçirmiyorum, azaltamiyorum bile aksine artıyor gibi geliyor bana.
Önerebilrceğiniz ne var lütfen yardımcı olun?
Banyodan çıktıktan 1 saat sonra saçıma deydigim anda dökülmeye başlıyor kepekler

Arkadaşlar ben kepek sorunu ile uğraşıyorum ama bir türlü geçirmiyorum, azaltamiyorum bile aksine artıyor gibi geliyor bana.
Banyodan çıktıktan 1 saat sonra saçıma deydigim anda dökülmeye başlıyor kepekler
Şampuanla pek alakası yok bende de aynı sorun var ama bana şampuan öner diyosan H&S iyidir

Vallaha Ben Sabun kullaniyorum 0 kepek oluyor

Şampuanla pek alakası yok bende de aynı sorun var ama bana şampuan öner diyosan H&S iyidir
Şampuan kullanmıyorum yine oluyor herşeyi denedim olmuyor ama hani doğal bir ürün vs kullanıp işe yarayn fln var mı diye sordum

Şampuanlar yardımcılardır ne sıklıkla banyo yapıyorsunzu bilmiyorum fakat her gün banyo yapın düzelmezse doktara gidin

Ergenlik dönemindeysen böyle olması normal.
Dermatoloji'ye görünmende fayda var.

kafanı sirke ile yıkayabilirsin arkadaşım tavsiye etmişti onun da vardı onunki de geçti benimki de geçti

Sirke geçiriyor derler ama kesinlikle bir cildiyeye gitmen lazım bununla ilgili hastalıklar var

Geri