Neler Yeni

Kepek sorununa çözüm

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
İpek kepek şampuanı kullanıyorum.Fakat geçmiyor kepekler.Duş alıyorum.1 gün sonra hemen kepek çıkıyor.Kepeklerin geçmesi için ne yapmam gerek?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
İpek kepek şampuanı kullanıyorum.Fakat geçmiyor kepekler.Duş alıyorum.1 gün sonra hemen kepek çıkıyor.Kepeklerin geçmesi için ne yapmam gerek?
Bendede ayni sorun var konazol kullaniyorum ama 2 gün anca idare ediyo

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
bir de haldır şaldır dene.
büyük boyları da var.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Uzun zaman önce bi yazı okumuştum, çoğu şampuan firması kepeği %100 engelleyecek formüle sahip ancak bu formülü kullanırlarsa şampuan satışlarının düşeceğini bildikleri için bu formülü şampuanlarda kullanmıyorlar.

Ayrıca bu tarz birkaç gün sonra yeniden saçların kepeklenmesi de planlı olarak yapılan ve şampuan tüketimini arttırmak ve satışları da bu oranda arttırmakla alakalı.

Kısacası doğal şampuanlar veya sabunlar kullanın.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Uzun zaman önce bi yazı okumuştum, çoğu şampuan firması kepeği %100 engelleyecek formüle sahip ancak bu formülü kullanırlarsa şampuan satışlarının düşeceğini bildikleri için bu formülü şampuanlarda kullanmıyorlar.

Ayrıca bu tarz birkaç gün sonra yeniden saçların kepeklenmesi de planlı olarak yapılan ve şampuan tüketimini arttırmak ve satışları da bu oranda arttırmakla alakalı.

Kısacası doğal şampuanlar veya sabunlar kullanın.
Ben de clear, elidor vs. denedim ama haldır şaldır kepeği azalttı mesela. İşe yarıyor ama tamamen çözüm değil dediğin gibi.
Benim de berber eczanelerde kepek önleyici satıldığını söylemişti.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
Sacini 3 numaraya kes doktorlarin verdigi losyonu kullan cok yagli tuzlu seyler yemeyi birak sacini ilik suyla yika en onemlisi stresten uzak durmak icin gun icinde sevdigin etkinlikleri yap cozulur denendi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,046
İsim
Mert Can Ergün
Head & Shoulders kepeğe çok iyi geliyor başka şampuan kullandığım zaman kepenk yapıyor

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Eczanelerde konazol 2 3 gün fln geçiriyo biraz az olupda 13 tl olmasa kullanilir aslinda

G.P.U

80+ Silver
Şu şok markette 30 tl ye satılan naneli şampuanı kullan o benim kepek sorunumu çözmüştü bir daha kepek görmedim saçımda

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
Head & Shoulders kullanabilirsin benim saçlarımda da kepek oluşuyordu 1-2 aydır kullanıyorum işe yarıyor.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
ketoral_sampuan_ne_ise_yarar_ketoral_sampuan_nasil_kullanilir_ketoral_medikal_sampuan_1580369195_7364.jpg

Ketoral Şampuan
Şu Şampuanı kullandım yıllardır saçımda kepek ve saç derisi soyulması gibi bir şey oluyordu bu sene bir kaç kez kullandım benim kafamdakileri geçirdi.
Bana da berberim önermişti alıp kullan diye.
Traş köpüğü gibi bir kokusu var.
Kullanınca saçı kurutuyor ,ama geçiriyor saçtaki kepeği vs, sonra saçın eski haline dönüyor zaten.
Deneyebilirsin

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ketoral öneririm. Ben de kullandım bir dönem. Gerçekten etkili. Şimdi saldım tabii. Yine çıktı kepekler. Başlamayı düşünüyorum tekrardan.

Top Bottom