Hocam çok fazla şampuan kullandım ancak geçmek bilmedi. Şuanda kafamı arada bir elektrik süpürgesi tutturuyorum.(Masaj gibiArkadaşlar clearin naneli mentollü gibi olan şampuanı kullanıyorum falat kafamdaki kepek çoğalmaya başladı önceden hiç yoktu yeni başladı. Saçım çok uzun değil. Hangisini önerirsiniz kepek gidermek için. Yardımcı olursanız sevinirim.
saçın yağlanınca yıkan yağlanmadan yıkanma yoksa kepek oluyor.Ben sıcak suda yıkanıyorum sürekli durulamayı falan çok yapıyorum 2güne bi duş alıyorum ama yıkadıktan snra kepek olmuyor sabah kalkıyorum bakıyorum kepek olmuş
Bende mevzu saç yağlanmaya başlamadan kepek çıkıyor ortaya :d bende çok kepek varsaçın yağlanınca yıkan yağlanmadan yıkanma yoksa kepek oluyor.
Sıcak suda etki ediyor kepek olayına. Ilık su ile yıkama ve durulama yapman lazım. Eğer yine devam ederse saç derinle alakalı durumda olabilir.Ben sıcak suda yıkanıyorum sürekli durulamayı falan çok yapıyorum 2güne bi duş alıyorum ama yıkadıktan snra kepek olmuyor sabah kalkıyorum bakıyorum kepek olmuş
Bende de kepek sorunu vardı. Syoss'un kepek önleyici şampuanını kullandım. Gayet işe yaradı. Öneririm.Arkadaşlar clearin naneli mentollü gibi olan şampuanı kullanıyorum falat kafamdaki kepek çoğalmaya başladı önceden hiç yoktu yeni başladı. Saçım çok uzun değil. Hangisini önerirsiniz kepek gidermek için. Yardımcı olursanız sevinirim.