Kepekli saça şampuan arıyorum

Head & Shoulders tavsiye ederim başka şampuan kullanıyordum kepek yapıyor du head & Shoulders kullanınca kepek sorunu ortadan kalktı

Arkadaşlar clearin naneli mentollü gibi olan şampuanı kullanıyorum falat kafamdaki kepek çoğalmaya başladı önceden hiç yoktu yeni başladı. Saçım çok uzun değil. Hangisini önerirsiniz kepek gidermek için. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam çok fazla şampuan kullandım ancak geçmek bilmedi. Şuanda kafamı arada bir elektrik süpürgesi tutturuyorum.(Masaj gibi :D)

Ben sıcak suda yıkanıyorum sürekli durulamayı falan çok yapıyorum 2güne bi duş alıyorum ama yıkadıktan snra kepek olmuyor sabah kalkıyorum bakıyorum kepek olmuş
Sıcak suda etki ediyor kepek olayına. Ilık su ile yıkama ve durulama yapman lazım. Eğer yine devam ederse saç derinle alakalı durumda olabilir.

Arkadaşlar clearin naneli mentollü gibi olan şampuanı kullanıyorum falat kafamdaki kepek çoğalmaya başladı önceden hiç yoktu yeni başladı. Saçım çok uzun değil. Hangisini önerirsiniz kepek gidermek için. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bende de kepek sorunu vardı. Syoss'un kepek önleyici şampuanını kullandım. Gayet işe yaradı. Öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,227
Üyeler
191,528
Son üye
eakdan
Geri