Neler Yeni

Kepekli ve dökülen saç için şampuan önerisi

Hiamt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bekir Koşar
Ailemde babamda; kafasının üstünde saç tek tük var, yanlarında var. Umarım kronik değildir.
Saçım yağlı değil. Sadece kepekli ve; elimi saçıma atıp karıştırdığımda kepek ve saçların fazlaca döküldüğü görülüyor. Hangi tarz veya hangi şampuanı önerirsiniz?
(Sabah kalktığımda yastığımda saç teli olmuyor)

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Ailemde babamda; kafasının üstünde saç tek tük var, yanlarında var. Umarım kronik değildir.
Saçım yağlı değil. Sadece kepekli ve; elimi saçıma atıp karıştırdığımda kepek ve saçların fazlaca döküldüğü görülüyor. Hangi tarz veya hangi şampuanı önerirsiniz?
Ben clearın mentolu sampuanını kullanıyorum saçını kasıdıgın için dibi yara olmusdur her gün banyo yap 2-3 gün boyunca sacına sampuanı sürdükden sonra biraz diplerini ufala büyük ihtimalle saç dibin biraz yanar 1-2 dakika bekle sonra durula sacının dibindeki yaralar kabuk baglar eger kasımazsan 3-4 gün içinde kalmaz kepek

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Ben clearın mentolu sampuanını kullanıyorum saçını kasıdıgın için dibi yara olmusdur her gün banyo yap 2-3 gün boyunca sacına sampuanı sürdükden sonra biraz diplerini ufala büyük ihtimalle saç dibin biraz yanar 1-2 dakika bekle sonra durula sacının dibindeki yaralar kabuk baglar eger kasımazsan 3-4 gün içinde kalmaz kepek
Aynı Markanın Temizleyici Teknoloji Yasemin Özlüsünü kullanıyorum Öyle Ahım sahım değil ama İyi iş cıkardı saçlarım kıvırcık asla taranmaz Şaçlarımı rahat tarıyorum az saç geliyor. Ayrıca Kuru gibiydi biraz geçti. ben Uçlarıma Hindistan Yağıda sürüyorum katı, iyi geliyor
YTD

Nixrian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
mete mete
Bende benzer durum var doktora gittiğimde yağlı egzema var dedi sende ama saçlarım çok yağlı değildir. İstersen bi doktora git kesin neyin var öğren. Benim saçlarıma ise en iyi gelen şampuan bioblas argan yağlı versiyonu.

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Benim gibi şampuan kullanmayıp zeytinyağlı sabun kullanabilirsin. Kepekler konusunda oldukça etkili ve saçı güçlendirip yumuşatıyor ayrıca gıcır gıcır oluyor saçın. Ha birde saç dökülmesini engelliyor.

Ben son birkaç aydır hiç şampuan kullanmadım.

Makif82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Akif Doğan
Dove katı sabun kullanmayı deneyebilirsiniz.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Kepek için bir öneri verebilirim, ben kepek için doktora gitmiştim, doktor bana bir tane şampuan verdi adı Ketoral diye bir şey, pembe tıraş köpüğü gibi kokuyor, 1 hafta her gün saçımı yıkadım geçti, arada çıkıyor yine aynı şampuanı kullanıyorum geçiriyor.
Saçı normal şampuanla yıkadıktan sonra, bu şampuanı kullanıyorsan, saçına masaj yaparak 1-2 dakika saçında durduruyorsun sonra saçını yıkıyorsun.
Kalitesiz vs şampuanlar kullanma, saçına göre kaliteli bir şampuan bul hep o şampuanı kullanmaya çalış,değiştirmemeye çalış.
Şampuan'ın resmini ekledim.Eczanelerde reçetesiz satılıyor zaten en son 17tl di şimdi 20tl falan olmuştur.

ketoral-s%CC%A7ampuan-ne-is%CC%A7e-yarar.jpeg

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Ben head&shoulders kullanıyordum saçım kepekliydi sonra Clear kullandım kepek azalmıştı ama saçlarım çok sert diye değiştirdim syoss(herhalde böyle yazılıyor) kullanmaya başladım kepek azaldı ama saçım çok sert olmuştu. En son ne yapacağımı bilmedim Clear e geri döndüm 🙂

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Egzama olabilir. Bende clear mentollü kullanıyorum banyoda kaşımamaya dikkat et şampuanlarken çünkü ekzamayı kazımış olursun daha fazla azdırır. Hiç kaşıma kafanı bulabilirsen aloeverayı yaprağını aç ikiye ayırıp olduğu gibi kafana yedir içerisindeki sıvıyı. Bende de vardı kafamın arkasında fulldü bunu yaparak geçirdim Allah a şükür

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Clear mentollü kullanmayı dene

TamerKs

80+ Silver
Alıp alabileceğin en iyi kepek karşıtı şampuan "sebamed kepek karşıtı"dır. Kesinlikle tavsiye ederim.

Top Bottom