Neler Yeni

[Kesin Değil] Elneny Galatasaray'da⁉️

Besim Tibuk

80+ Gold
Son Dakika

Galatasaray, 29 yaşındaki Mısırlı oyuncu Mohamed Elneny için Arsenal ile anlaşmaya vardı.

İSTANBUL'A GELİYOR
Galatasaray'ın Elneny'yi bonservisiyle kadrosuna katacağı ve oyuncunun yarın İstanbul'a gelip resmi sözleşmeyi imzalayacağı öne sürüldü. Sarı Kırmızılıların gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Elneny için Arsenal ile son görüşmeleri yaptığı iddia edildi.

Gaatasaray, Muhammed Elneny için Arsenal ile bir kez daha temas kurdu.

Sky Sports'ta yer alan habere göre; Galatasaray, sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Muhammed Elneny için Arsenal ile masaya oturdu. Arsenal, önümüzdeki yaz potansiyel olarak ücretsiz bir şekilde ayrılacak olan Elneny için küçük bir bonservis ücretini de memnuniyetle karşılayacak.

Transferin bugün olumlu sonuçlanması ve Elneny'nin çarşamba günü İstanbul'da olması bekleniyor.

Geçen sezon Mikel Arteta ile birlikte tekrar Arsenal as kadrosunda yer alan Elneny, 41 maçta forma giymişti. Ancak, bu sezon yeni transferlerle birlikte sadece 2 maçta 134 dakika süre alan Elneny de ayrılmaya sıcak bakıyor.

Galatasaray aracıları aradan çıkarıp yıllık 1.7 m € ya anlaşma yapılması bekleniyor.. 3 senelik anlaşma.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,972
İsim
göksel yurtcan
niye kronik sorunlu değilse galatasaraylı değilim

Excator23cm

80+ Gold
Kendi mantığımla eleştirmnek gerekirse 1.7M euro'yu fazla buluyorum bazıları muhammed mustafa için iyi olacak diyor mustafa Malatyaspordan bir mısırlı kendis ve başka bir mısırlı ile nazikçe söylemek gerekirse bir evde toplandığı ve Fatih Terimin evi bastığı söyeeniyor mustafa masum değil şahsen belki yaş büyüklüğünden liderlik yapması beklenebilir ama 1.7m fazla

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Transfer sezonu bitmemiş miydi? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Kendi mantığımla eleştirmnek gerekirse 1.7M euro'yu fazla buluyorum bazıları muhammed mustafa için iyi olacak diyor mustafa Malatyaspordan bir mısırlı kendis ve başka bir mısırlı ile nazikçe söylemek gerekirse bir evde toplandığı ve Fatih Terimin evi bastığı söyeeniyor mustafa masum değil şahsen belki yaş büyüklüğünden liderlik yapması beklenebilir ama 1.7m fazla

1.7m bence fazla değil elneny için.

Besim Tibuk

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Transfer sezonu bitmemiş miydi? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
Bugün son.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelmeye çok razı ama Galatasaray ister mi bilmem
Transfer bitmeye çok yakın deniyor.

Ayrıca Roma ile Diawara için anlaşılmış, oyuncu ikna edilmeye çalışılıyormuş.

HoYeon Jung

80+ Gold
Galatasaray bu sene büyük oynuyor transferler de. Büyük oynuyor dediğim, yani büyük takımlarda oynamış iyi ve ucuz kişileri seçmeye çalışıyor gibi.

Besim Tibuk

80+ Gold
Galatasaray bu sene büyük oynuyor transferler de. Büyük oynuyor dediğim, yani büyük takımlarda oynamış iyi ve ucuz kişileri seçmeye çalışıyor gibi.
Genelde genç bir kadro yaptı.
Az ücret ile başarı + gençlerden bonservis toplamak istiyor.
Kerem'in serbest kalma bedeli 20M oldu örneğin.
Tabii tecrübeli isimler de gerekiyor.

Çöp topçu. Kendi takımıma gelse takımımı değiştiririm. Neyse ki gelmedi. 😪
Takımınız ne?

Top Bottom