yarım adaöyle çok filim izleyen birisi değilim yavaş dan filim izlemek istiyorum kesinlikle izle dediğiniz filimler var mı ?
Starwarsı hangi sıralamayla izlemeliyiz?filim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Godfather Serisi, Star Wars Serisi, Yüzeüklerin Efendisi Serisi, Harry Potter serisi, John Wick Serisi, Leon The Professional
V For Vandetta, Scarface, Yeşil Yolöyle çok filim izleyen birisi değilim yavaş dan filim izlemek istiyorum kesinlikle izle dediğiniz filimler var mı ?
Starwarsı hangi sıralamayla izlemeliyiz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
V For Vandetta, Scarface, Yeşil Yol
Bazıları farklı sıralamada izlenmesi gerektiğini söylüyor, doğrusu bu mu?Star Wars Canon Movies, TV, Games in Chronological Order
Star Wars Movies, TV Shows, and Multi-Platform Games from canon universe in (roughly) chronological order. Movies take precedent if games are an adaptation of a movie(s) e.g. Battlefront. BBY = Before the Battle of Yavin (Episode IV - A New Hope) ABY = After the Battle of Yavin (Episode IV - A...www.imdb.com
Burada listesi var kronolojik sıralanmış şekilde. Dizileri fena değil ama klon wars gibi anime diziler biraz sıkıyor çok fazla bölümü var
Kronolojik olan budur hocam. Olaylar buradaki sırayla izliyor. Çıkış sırasına göre izlerseniz nolan filmleri gibi bir başa gidersiniz bir sona kafanız karışırBazıları farklı sıralamada izlenmesi gerektiğini söylüyor, doğrusu bu mu?
Siz zaten attığınız linkteki gibi izlediyseniz sorun yok hocam, haftaya başlayacağım.Kronolojik olan budur hocam. Olaylar buradaki sırayla izliyor. Çıkış sırasına göre izlerseniz nolan filmleri gibi bir başa gidersiniz bir sona kafanız karışır
Wanted izlemediysen izlediğinde dua edersin banaöyle çok filim izleyen birisi değilim yavaş dan filim izlemek istiyorum kesinlikle izle dediğiniz filimler var mı ?
peki dizi önerebilir misin şuanda prison break izliyorum o bitince game of thrones e başlicamyarım ada
labirent serisi
Assasin's Creed
Zombi ekspresi (bi tık kötü ama sarıyor)
marvel filmleri
The Vİsit (türkçe dublaj izle korku gerilim karışık)
ben efsaneyim
bunlara bak ben biraz daha bakıp geliyom