Neler Yeni

Kesintisiz Güç Kaynağı(Ups) Seçimi

Semih48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Semih Hoplar
Bulunduğum bölgede elektrikte gidip gelmeler ve dalgalanmalar olduğu için masaüstü sistemime kesintisiz güç kaynağı almak istiyorum. Sistemimde RTX 3070 EKRAN KARTI ve İntel İ7 11700F işlemci var. TDP değerlerini hesapladığım zaman yaklaşık 300-350 watt arası gözüküyor. 1000 VA Değerinde bir güç kaynağı buldum . sanırım bu 600 watt'a denk geliyormuş . bu cihazı alıp kullansam yeterli olur mu bir diğer sorum yeterli olmaz ise sisteme zarar verir mi? Ürünün linkini ekliyorum.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Online UPS tavsiye ederim. Fan gürültüsü konusunda uyarmalıyım. Zira benim aldığım model çok ses yapıp pek de ısınmıyordu LNA kablosu ekleyip fan devrini düşürdüm ve fan sesinden kurtuldum. Garantiyi de yaktım. Hala kullanıyorum, bol bol elektrik kesintisi düzensiz voltaj gelir. Bunları hiç yansıtmaz online UPS. Sizin linkteki bu türden bir UPS değil.

Bunlara ek olarak kullandığınız gücün çok üstünde kapasitesi olması her zaman avantajlıdır. 2kva modeli alsaydım daha iyiydi dedim, tabii online UPS biraz daha pahalıdır ve o sıra alırken 1kva ya param yetmişti.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,543
Üyeler
164,516
Son üye
Talhaxx
Top Bottom